Van Gaal már várja az Arsenal elleni kupameccset

Miután a Manchester United tegnap este bebiztosította a helyét a negyeddöntõben, Louis van Gaal örül annak a lehetõségnek, hogy az Arsenal ellen játszhatnak az FA-kupában.


Három egymást követõ idegenbeli meccs után ebben a híres sorozatban, a menedzser több mint boldog volt miután a Vörös Ördögöket elsõ csapatként sorsolták ki, ami azt jelenti, hogy a hazai pálya elõnyét élvezhetik majd az utolsó nyolc csapat megmérettetései között.

 

"A legfontosabb dolog, hogy hazai pályán játszhatunk" - mondta Van Gaal a mérkõzés utáni sajtótájékoztatón. "Szerintem FA-kupa mérkõzéseken ez nagyon fontos, ezért örülök, hogy hazai pályán játszhatunk az Arsenal ellen."

 

Miközben a Vörös Ördögök már arra készûlnek, hogy felelevenítsék az Ágyúsok elleni rivalizálásukat, a holland edzõ rögtön kihangsúlyozta, hogy az idei szezon sorozatának szeszélyessége miatt semmit sem szabad biztosra venni.

 

 

"Minden mérkõzést nehéz megnyerni az FA-kupában, mert minden csapat mindent belead" - folytatta Van Gaal. "Ebben a körben is láthattuk, hogy egy pár esélyesebbnek tartott csapat végûl kikapott. Pont ezért jelent olyan sokat a számunkra, hogy végre hazai pályán játszhatunk."

 

A már említett nagy csapatok korai távozása a sorozatból azt eredményezte, hogy mind a két csapat felfogta mekkora lehetõség áll elöttük, ugyanis mind a ketten azon dolgoznak, hogy átvegyék a vezetést az FA-kupa gyõztesek örökranglistáján. A United és az Arsenal 11-11 végsõ gyõzelemmel döntetlenre állnak, így az elmúlt évek során egymás ellen vívott számos gigászi küzdelem után, a következõ, márciusban vívott csata is egy tipikus, érzelmektõl túlfûtött találkozó lehet.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!