Saha: Az FA-kupa sikerei inspirálóak lehetnek

Louis Saha optimista azt illetõen, hogy a Manchester United képes lesz megnyerni az idei FA-kupa kiírását, aminek a sikere segítheti a csapatot a továbbiakban és megalapozná a Van Gaal féle United épülését.


A Manchester United kvalifikálta magát az FA-kupa negyeddöntõjébe, miután a Deepdale stadionjában hétfõ este legyõzte a Preston North End csapatát egy második félidei feltámadással, így legközelebb otthon kell majd szembenéznie a Vörös Ördögöknek az Arsenal csapatával.


Van Gaal fiai otthon fogadják majd az Ágyúsokat március 9-én, Saha pedig felfedte, miért is lenne fontos a csapat önbizalmának a kupagyõzelem a szezon folytatására nézve.


"Ez a sorozat nagyon fontos az önbizalom növelésének szempontjából" - nyilatkozott Saha az MUTV-nek a United egyik partnerével, a KamaGames-szel indított közös program keretein belül.

 


"Jót tenne Louis van Gaalnak, ha sikerekkel tudná elnyerni mindenki bizalmát. Ez megalapozhatná egy új korszak kezdetét a Manchester United történetében."


Saha hisz benne, hogy az FA-kupa hatodik fordulójának mérkõzése Arsene Wenger csapata ellen hasonló lesz a két együttes korábbi izgalmas összecsapásaihoz, továbbá figyelmezteti a csapatot az ex-United csatárra, Danny Wellbeckre is, aki majd biztos bizonyítani akar régi otthonában, miután pont a közeledõ ellenfélnek adták el õt a nyáron.


"Fantasztikus, különösen azért, mert két különbözõ stílusban focizó együttesrõl van szó" - nyilatkozta Saha.


"Mindig nagyon szórakoztató játékkal rukkol elõ a két csapat. Az FA-kupában is kihajtják a lelküket, hogy a szurkolók érezhessék, hogy ez a párosítás óriási. Egy Arsenal elleni küzdelem bármely sorozatban nagyszerû esemény."

 


"Furcsa lehet az, hogy annyi nagyszerû emléked van a régi csapattársaiddal, most pedig mégis szemben állsz velük. Be akarod bizonyítani, hogy te igen is top játékos vagy. Danny [Welbeck] meg fogja mutatni a legjobb formáját - ez a játék része, mert mi profik vagyunk és mert szeretjük a versengést."


"Ez mindig különleges, mert az Old Traffordon különleges érzés focizni. Én úgy hiszem, hogy mikor visszatér, remek fogadtatásban lesz része és megkapja az õt megilletõ tiszteletet."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!