Belga csodagyereket igazolt a United

A Manchester United szerzõdtette a 16 éves Indy Boonen-t az RC Genk együttesétõl.


A tinédzserkorú játékos három éves szerzõdést kötött a Vörös Ördögökkel, azt követõen, hogy Carringtonban lenyûgözõ teljesítményt nyújtott próbajátéka során.

 

Ezzel õ lett az újabb ígéret a Salford Citytõl szerzõdtetett védõ, Sadiq El Fitouri, és a Boltontól kölcsönvett Andy Kellett után, aki lehetõséget Louis van Gaaltól a klubnál való bizonyításra, emellett pedig jelenleg is próbajátékon vesz rész Manchesterben a Southport 19 éves csatára, Drew Lewis.

 

Van Gaal az elõzõ nyáron 150 millió fontot költött el többek között olyan játékosok leigazolására, mint Angel Di Maria és Radamel Falcao, emellett pedig ígéretet kapott arra, hogy a nyári átigazolási idõszakban hasonló mértékû összeg áll majd rendelkezésére erõsítésekre - azonban Boonen és El Fitouri leigazolása annak a bizonyítéka, hogy a holland menedzser csiszolatlan gyémántok után is élénken keresgél.

 

A támadó középpályásként bevethetõ Boonent Európa legnagyobb klubjai mellett a legélénkebben a Manchester City és az Arsenal hívta, azonban a mai napon õ maga számolt be abbéli örömérõl, hogy a mai naptól kezdve a Manchester United kötelékébe tartozik.

 

"Ez olyan, mint egy álom" - mondta a HLN-nek.

 

"Az edzések nagyon kemények, de nem érzek magamban fáradtságot, amikor jön bennem a felismerés, hogy már a Manchester United játékosa a vagyok."

 

 

Boonen saját Facebook-oldalán már közzé is tett egy képet, amelyen honfitársa, Adnan Januzaj meze elõtt ül a manchesteriek öltözõjében.

 

Annyi bizonyos, hogy a szinten hasonló korban Manchesterbe csábított Januzaj, illetve Marouane Fellaini nagy segítséggel lehetnek majd honfitársuk beilleszkedésében, akinek egyébként 13 éves, kapusként bevethetõ öccsét, Seppe-t is élénken emlegetik a klub kapcsán.


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!