Shaw bosszút állna a Swansea-n

Luke Shaw, a Manchester United bal bekkje elmondta, revansot szeretne venni a Swansea City-n, amiért az a nyitófordulóban 2-1-re nyert az Old Traffordon.


A Vörös Ördögök abban bíztak, hogy sikerül három pontot bezsebelni augusztus 16-án, Louis van Gaal elsõ manchesteri tétmérkõzésén, de a Hattyúk másként gondolták és Ki Sung-Yueng, valamint Gylfi Sigurdsson góljaival nagyszerû sikert értek el.

 

Ez az eredmény érdekes háttérsztorit ad a ma délutáni találkozónak, melyet a Liberty Stadiumban rendeznek és amin a United játékosai remélik, sikerül tovább növelni - minden sorozatot figyelembe véve - hét meccs óta tartó veretlenségi sorozatukat.

 

"Jól kezdte a szezont a Swansea, legyõztek minket az Old Traffordon, amit szeretnénk megbosszulni" - mondta Shaw az MUTV-nek.

 

"Tudjuk, milyen nagyszerû lehet a Swansea, ha jó napot fognak ki. Szeretik járatni a labdát és van néhány remek eredményük, de persze csúfosak is - láttuk a Chelsea elleni, hazai összecsapásukat, ahol 5-0-ra kaptak ki. Egész héten keményen dolgoztunk a meccsre készülve."

 

 

Amikor arról kérdezték, hogyan kell védekezni a City tempós játéka ellen, a fiatal védõ így felelt: "Mindig jó felmérõ az, ha a legjobbak ellen játszol. Emlékszem a pár évvel ezelõtti, bajnoki bemutatkozásomra, amikor a Swansea ellen játszottam, úgyhogy tudom, mire számítsak és állok elébe."

 

Annak ellenére, hogy bejutott az FA-kupa negyeddöntõjébe és hogy a bajnokságban harmadik legjobb védelmével bír, a Unitedet többször is kritika érte a sajtóból. Shaw tisztában van a kritikus hangokkal, de véleménye szerint jó irányba tartanak a Vörös Ördögök.

 

"Nem mondanám azt, hogy örülönk annak, amilyen pozíciót elfoglalunk a bajnokságban, hiszen az elsõ helyért akarunk menni" - folytatta. "Rengeteg negatív kommentet kapunk a sajtótól, de a legutóbbi 19 mérkõzésünk során csak egyet vesztettünk el, ami mutatja, javulunk csapatként.

 

"Talán még mindig vannak olyan hozzászólások, hogy nem a megfelelõ focit produkáljuk, de nem kapunk ki és hozzuk az eredményeket. Ha a döntetleneket sikerül gyõzelmekre váltani, utána nem sok negatív komment lesz."

 

"Csapatként elégedettek vagyunk azzal, amilyen irányba tartunk és még állunk az FA-kupában is, ami nagyon fontos dolog számunkra, úgyhogy csak folytatnunk kell innen."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!