Shaw: Az Old Traffordon nehezebb az ellenfelek dolga

Luke Shaw örül, hogy a Manchester United ismét otthon játszik a Sunderland csapata ellen, ugyanis az Old Traffordon az ellenfelek nagyobb félelemmel lépnek pályára.


A United 2-1-es vereséget szenvedett a Swansea City otthonában a múlt héten, de hazai mérlegük bizalomra adhat okot, miután a bajokságban eddig 13 meccsbõl tízszer sikerült diadalmaskodniuk az Old Traffordon, csupán az elsõ fordulóban szenvedtek vereséget a Swansea City ellen és a múlt hónapban Shaw elõzõ csapatától, a Southamptontól kaptak ki hazai pályán.


Az otthoni légkör eddig a szezon során nagy hasznukra vált, Louis van Gaal együttese ennek köszönhetõen a negyedik helyen szerepel, így a következõ szezonban harcba szállhatnának ismét a Bajnokok Ligája szereplésért.


Shaw a Manchester Evening News-nak nyilatkozott: "Otthon játszani mindig más, mikor egy csapat érkezik az Old Traffordra és megérzik a stadion légkörét, könnyen aggodalom lehet úrrá rajtuk."

 


"Ez egy nagy pálya és a United mindig erõs, ha otthon kell szerepelnie, sok meccset is nyertünk már, szóval ez számunkra igen fontos. Mindig örömmel várok minden mérkõzést, amin szerepelhetek, ez különösen igaz akkor, ha biztosak vagyunk a gyõzelmünkben."


"Keményen dolgoztunk ezen a héten, mert most különösen fontos, hogy nyerjünk szombaton. Mindig nagyobb támogatást kapunk itthon a szurkolóktól és akkor is fantasztikusak voltak, mikor idegenben szerepeltünk."


Metro

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!