Young gyõzelmi szériát célzott meg

Ashley Young reményei szerint a Manchester United hétvégi, 2-0-s Sunderland elleni gyõzelme ugyanolyan ellenállást nem ismerõ gyõzelmi szériává alakul, amelyrõl a csapat már régóta híres a szezonok második felében.


Az Old Traffordon aratott gyõzelem ideális válasz volt az elõzõ heti Swansea City elleni vereségre, és miután a United már szerdán újra pályára lép Newcastleben, így Young úgy érzi, ez egy kiváló alkalom, hogy a hétvégi gyõzelemre építve sikersorozatba kezdjenek.

 

Amikor az MUTV a szezon végén aratott sikerek fontosságáról kérdezte, a szélsõ így reagált:

"Szerintem ez létfontosságú. Azt gondolom, hogy ez a United út - az új évben a lehetõ legtöbb pontot meg kell szereznünk."

 

"Tudjuk, hogy kõkemény mérkõzés elébe nézünk idegenben szerdán a Newcastle ellen - mindig kemény erõpróbára vagyunk ott kényszerítve - de amíg képesek vagyunk úgy játszani, ahogy tettük azt a Sunderland ellen, biztosak lehetünk abban, hogy megtudjuk szerezni a három pontot."

 

A Manchester United 18-as számú játékosa csak balszerencséjének köszönheti, hogy a 2015-ös naptári évben regisztrált elsõ kezdõként lejátszott mérkõzését rögtön nem góllal tette emlékezetessé, amikor John O'Shea lábáról a kapufára vágódott a gólvonalon túlra tartó lövése. Ezen kívül azonban Young elégedetten nyilatkozott teljesítményérõl, és arról, hogy Van Gaal ismét a kezdõbe nevezte.

 

"Jó lett volna feliratkozni a góllövõk közé, de O'Shea az utolsó pillanatban tisztázni tudott. Nem tudom hogy, de a kapufára pattant róla a labda. Volt néhány lehetõségem, de úgy tûnt, hogy ma semmi nem fog sikerülni. Viszont nagyszerû csapatmunkát végeztünk, megszereztük a három pontot, és ez a lehetõ legfontosabb" - tette hozzá a 29 éves játékos.

 

"Játékosként mindig kezdeni akarsz. Ez nálam sincs másként, minden mérkõzésen a pályán akarok lenni. Remélhetõleg sikerül bennragadnom a kezdõben, és sikerül hasonlóan jó teljesítményt nyújtanom, mint a Sunderland ellen."

 

 

Young örömét fejezte ki a duplázó Wayne Rooney kapcsán is, aki szerinte nagy lélekjelenlétrõl tett tanúbizonyságot, amikor kiélezett szituációban odaállt a büntetõhöz, és nem hibázott.

 

"Kiállítottak egy játékost, és õ csak arra várt, hogy a bíró a sípjába fújjon - ez az a szituáció, amikor a legnehezebb fenntartanod a figyelmedet. Õ azonban megtudta õrizni hidegvérét, nem lankadt a figyelme, és kegyetlenül behelyezte - ilyen az igazi Wayne. Nagyszerû teljesítmény volt ez tõle."

 

"Higgadtan jöttünk ki a második félidõre; mindenki csak a labdát akarta. Eljött a lehetõségünk, Wazza belõtte a büntetõt, és azt követõen már nem is néztünk vissza."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!