Van Gaal: Young jól illeszkedik az elképzeléseimhez

A Manchester United menedzsere szerint Ashley Young játéka tökéletesen illeszkedik az elképzeléseihez, ezért is szeret vele együtt dolgozni.


A Vörös Ördögök sokoldalú, 18-as mezszámot viselõ játékosa ismét saját, kedvelt posztján játszhatott a Newcastle ellen vívott szerdai mérkõzés alkalmával, ahol a United pont az angol szélsõ késõi találatával nyerte meg a mérkõzést a St. James' Parkban. A teljesítménye dicséretet érdemel, de Van Gaal-t lenyûgözi Young szezonban mutatott hozzáállása is.

 

"Õ egy olyan játékos, aki úgy játszik, ahogy te elvárod tõle. Úgy gondolom a játéka tökéletesen illeszkedik az elvárásaimhoz" - nyilatkozott Van Gaal az MUTV-nek.

 

"Bal-bekket játszattam vele eddig, mert úgy gondolom ez számára a legjobb pozíció. Most szélsõként számítottam rá és jó munkát végzett. Elégedett vagyok vele."

 

 

A 89. percben végül Young-nak köszönhetõen a csapat kitudta használni egyik lehetõségét a Newcastle ellen, Van Gaal pedig ragaszkodik ahhoz, hogy a csapat most élvezetesebb játékot produkált és jobb oldalát mutatta a mérkõzés alatt.

 

"Higgadtan haladtunk elõre, ezért is vagyok elégedett a csapat [szerdai] teljesítményével, ahogy játszottak, jobb volt az eddig látottaknál" - mondta.

 

"Azonban nem vagyok elégedett a helyzetek kihasználásával, de oké, megvan a három pont. Nem veszítettünk, vagy adtunk el annyi labdát. Elégedett voltam a srácok higgadt labdakezelésével."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!