Herrera: Tiszteljük, de nem félünk az Arsenaltól

Ander Herrera elmondása szerint a Manchester Unitednél már alig várja a hétfõi FA-kupa rangadót az Arsenal ellen, és a középpályás szerint a Vörös Ördögök bár tisztelik, de nem félnek ellenfelüktõl.


Azonnal, azt követõen, hogy a hét közben 1-0-ra idegenben legyõzték a Newcastle-t, Herrera és társai figyelmüket a kupanegyeddöntõre szegezik, amelyet az Old Traffordon rendeznek majd.

 

A spanyol játékos, aki az utóbbi idõben kiváló formának örvend, már izgatott az Ágyúsok elleni találkozó miatt, amely tétje nem kisebb, mint hogy Louis van Gaal legénysége egy lépéssel közelebb kerüljön a májusi, Wembleyben rendezendõ fináléhoz. Azonban ahhoz elõbb a rázósnak ígérkezõ összecsapáson kell túllenniük a csapatoknak, Herrera pedig pontosan tudja, milyen intenzitású mérkõzésre számíthat.

 

 

"Már nagyon várjuk az FA-kupa meccsünket, mert hatalmas esélyünk adódott, hogy idén megnyerjük ezt a trófeát" - kezdte Ander az MUTV-nek.

 

"De tisztelnünk kell az Arsenalt, mert nagyon jó futballt játszanak."

 

"Mi vagyunk a Manchester United, úgyhogy nem félünk. A saját szurkolóink elõtt játszhatunk, de nagyon nagy szükségünk lesz rájuk, hogy gyõzzünk."

 

Arsene Wenger tanítványai hétközben 2-1-re gyõzni tudtak a QPR ellen, amely már nyolcadik gyõzelmük volt legutóbbi 10 Premier League bajnokijukon, míg a Vörös Ördögök minden sorozatot figyelembe véve legutóbbi 22 találkozójukból csak kétszer hagyták el vesztesen a pályát. A mérkõzésnek további élt ad, hogy az FA-kupa két legsikeresebb, 11 végsõ gyõzelemmel álló csapata egyben a legesélyesebb idén az újabb sikerre.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!