Winterburn: A sztárok dönthetik el a találkozót

Nigel Winterburn, az Arsenal egykori védõje szerint a ma esti, FA-kupa negyeddöntõn a kreatívabb játékosoknak meghatározóbb szerepük lesz.


A korábbi szélsõ védõ az Ágyúsoknál eltöltött 14 éve alatt több alkalommal is tüzes csatákat élt át a Vörös Ördögök ellen. Winterburn úgy érzi, ma este, amikor a Manchester United az Old Traffordon fogadja az Arsenalt, sokkal inkább a finesz, mint sem a fizikum kerül elõtérbe és a kiemelkedõen kreatív játékosok, mint Angel Di Maria teljesítménye döntõ fontosságú lesz abban, melyik csapat is jut tovább a sorozat utolsó elõtti szakaszába.

 

"Mindig olyan játékosokra vigyáztam, akik elég klasszisok voltak és rendelkeztek olyan képességekkel, melyekkel megzavarhatták a hátsó négyest - jól helyezkedtek és mindig a védõk mögé akartak kerülni" - mondta Winterburn a ManUtd.com-nak.

 

 

"Úgy gondolom, ha túl sokat játszol az ellenfeled elõtt, akkor õk képesek megszervezni a védelmüket. Ezért gondolom azt, hogy olyan játékosok, mint Angel Di Maria jelenthetik a különbséget. Az olyanok, mint õ, képesek nagy tempóban vezetni a labdát és remek passzokkal operálni."

 

"Nyilván jó csapatteljesítményt vársz el, de szükséged van a legjobb játékosaidra, akik valami pluszt adhatnak. A kreatív játékosaidnak ki kell tûnniük a rangadókon. Amelyik csapat ilyen játékosai megteszik ezt, az nyeri a találkozót."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!