Vidic pozitívan néz a jövõbe

Nemanja Vidic figyelmeztette a bajnoki címre pályázó riválisokat, a listavezetõ még nem lõtte el minden puskaporát, még több várható tõlük az elkövetkezendõ hónapoban.


A Vörös Ördögök saját maguk is meglepõdhettek, hogy különösebb jó forma nélkül a tabella élére ugrottak a szezon derekára, méghozzá úgy, hogy ezidáig veretlenek, egyedüli csapatként a Premier Leagueben.

 

Bár közel sem tudják azt az állandó, és kimagasló teljesítményt nyújtani, amit az elõzõ szezonokban megszokhattunk a csapattól, két ponttal vezetik a tabellát, ráadásul úgy, hogy minimum egy mérkõzéssel kevesebbet játszottak, mint legközelebbi riválisaik.

 

A manchesteriek csapatkapitánya, Nemanja Vidic szerint a dolgok nagyon jól alakulnak Sir Alex Ferguson legénysége számára az utóbbi hetekben, fõleg annak tudatában, hogy a csapat világszerte ismert bivalyerõs szezonzárásairól. 

 

"Egyértelmûen pozitívan állunk hozzá a folytatáshoz, jó érzéseink vannak a jövõt illetõen" - kezdte a szerb bekk az Inside United-nek.

 

"Tudjuk, hogy a Blackburn elleni gyõzelemig nem úgy teljesítettünk, ahogy képesek lennénk."

 

"De tapasztalataim szerint az elõttünk álló idõszak az, amikor a csapat szekere meg szokott indulni, és jó formába lendülünk."

 

"Mi mind szeretnénk visszahódítani a bajnoki címet. Az elõzõ szezon nagyon csalódást keltõ volt."

 

"Továbbra is keményen kell küzdenünk, és jól játszanunk. Ha ez sikerül, akkor nagyon jó eséllyel pályázunk a Premier League trónjának elfoglalására."

 


 

Míg Vidic biztos benne, hogy a Unitedban még rengeteg van erre a szezonra, úgy véli, a Premier Leagueben semmit nem szabad biztosra venni a kiélezett versenyhelyzet miatt.

 

"Nagyon nagy minõségi javulás figyelhetõ meg" - tette hozzá.

 

"Láthattuk az elõzõ szezonban is, milyen éles versenyfutás volt a bajnokságban, erre a szezonra pedig ez különösen igaz."

 

"Az olyan csapatok, mint a Manchester City és a Tottenham felnõttek a feladathoz, hogy a legnagyobb klubokkal versenyezzenek, míg a többi csapat felismerte, hogy fejlõdniük kell, ha bent akarnak maradni. Ezt pedig meg is tették."

 

"Fizikális szempontból ez egy nagyon erõs bajnokság, a játékosok nagyot léptek elõ ebbe az irányba." 

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!