Irwin: Shaw hatalmas játékos lesz

Denis Irwin, a Manchester United egykori bal bekkje úgy véli, Luke Shaw-ból a Manchester United egyik legnagyobb csillaga lesz.


Irwin - a Vörös Ördögök történelmének egyik legnagyobb bal bekkje - szerint a fiatal védõnek igen vegyes bemutatkozó szezont sikerült futnia az Old Traffordon, hiszen bár többször is lenyûgözõen játszott, sérülések hátráltatták õt. A felkészülési szezon után egyéni edzésmunkát kellett végeznie, ám elõbb térdhajlító, majd bokasérülést szenvedett. Ezen okok miatt csupán 12 Premier League összecsapáson volt kezdõ, ám Irwin biztos abban, hogy a klub megtérülni látja majd azt a 28 millió fontot, amennyit kifizetett a 19 éves védõ játékjogáért, miután Shaw túl lesz a sérüléseken.

 

"Semmi kétségem, hogy nagy játékos lesz számunkra az elkövetkezendõ években" - mondta Irwin. "Amíg nem kap folyamatos lehetõséget, nem hiszem, hogy látni fogod azt a minõséget, amit Luke Shaw képes hozni."

 

"Amikor folyamatosan játszani fog, legjobbját látod majd tõle. Remélhetõleg elkerülik a sérülések az év hátralévõ részében és sorozatban kapja majd a találkozókat."

 

 

Az elõzõ nyáron a United legyõzte a Chelsea-t - Shaw gyerekkori kedvenc klubját - a bekkért folyó versenyben és Irwin szerint nem várható túl sok, túl hamar egy olyan labdarúgótól, aki csak 2012 novemberében mutatkozott be a Premier League-ben.

 

"Volt pár jó éve, majd nagy összegért ide igazolt és önhibáján kívül reflektorfénybe került" - folytatta a Unitedben 529 mérkõzést játszó legenda. "Amikor 19 vagy, hibákat fogsz véteni, amikbõl tanulni fogsz. Nincs kétségem afelõl, hogy rengeteg tanácsot kap majd az edzõktõl és a menedzsertõl."


ESPN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!