Young: A menedzser javít a játékosokon

Ashley Young úgy érzi, kivirágzott Louis van Gaal gyámsága alatt és a menedzser filozófiája több játékosnak segített abban, hogy javuljon a szezonban.


A Bayern München és a holland válogatott szélsõje, Arjen Robben a közelmúltban úgy jellemezte van Gaal, aki a játékosokat egyénileg jobbá képes tenni. Young egyetért ezzel a kijelentéssel, miután kiemelkedõen teljesít a holland edzõ elsõ manchesteri szezonja alatt.

 

"Egyértelmûen vannak olyan játékosok a csapatban, akik javultak" - mondta Young a ManUtd.com-nak és a Press Associationnek. "Mikor a menedzser megkért minket, hogy milyen munkát végezzünk a szezon elején, õszinte és egyenes volt abban, mit akart tenni."

 

"Mindannyian le akartuk nyûgözni õt, különösen a felkészülési szezon során, amikor új menedzserként jött meg. Mindenki jól akarja tenni a dolgát. Már a szezon végéhez közeledünk és rendkívül fontos, hogy minél több pontot szerezzünk a végéig."

 

 

Saját formájáról Young nem állította, hogy a legjobb lenne, de minden bizonnyal elégedett az utóbbi idõk teljesítményével. "Élvezem a dolgokat, hétrõl-hétre játszom. Versengés van a helyekért, ami mindig egészséges a csapatra nézve."

 

"Mindenki odateszi magát, amit az edzésen is látni. Ha pedig ott megvan a versenyszellem, az átragad a pályára is. Jól mennek a dolgok számomra, jól játszom és remélhetõleg ez folytatódik."

 

"Játékosként bíznod kell saját képességeidben és ez nálam megvan. Amikor igazán jól mentek a dolgok, folyamatosan játszottam."

 

"Nagy segítség, ha olyan csapattársaid vannak, akik a megfelelõ irányba húznak. Mindenki így tesz, magunkba szívjuk a menedzser filozófiáját és pontosan azt akarjuk tenni a pályán, amit kér tõlünk."

 

 

Marouane Fellaini is egy példája azon játékosoknak, akik javultak van Gaal munkássága alatt, már öt gólnál jár 22 meccs alatt. A belga legutóbb, a Tottenham elleni, 3-0-ra megnyert találkozón is betalált, Young pedig nagyon dicsérte csapattársát.

 

"Nagyon fontossá vált számunkra" - folytatta a 18-as mezben játszó játékos. "Amikor a tizenhatoson belül van, nem vagyok biztos abban, hogy minden csapat kezelni tudja az adódó helyzetet. A Spurs ellen is láthattad, milyen fantasztikus volt, ahogy a büntetõterületen belül játszott, idõnként szinte már csatárnak tûnt."

 

"Szerintem szeret ezen a poszton játszani. Nekünk csak ki kell használni erõsségeit, ezt igazán jól tettük vasárnap is."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!