Brownt több klub is szívesen vinné

Sok csapat erõsítene a több poszton is bevethetõ volt válogatott védõvel januárban.


Mindez azt jelentheti, hogy a 31 éves játékos kölcsönben vagy akár végleg elhagyhatja az Old Traffordot.

 

Hogy érdeklõdõben nincs hiány, annak egyértelmû oka, hogy Brown idén mintha kiesett volna Sir Alex Ferguson kegyeibõl. Név szerint eddig a Tottenham, Sunderland, Blackburn, Everton, Birmingham és a Newcastle voltak megemlítve a védelem jobb oldalán és közepén is bevethetõ védõvel kapcsolatban.

 
 

  

Brown régi motorosnak számít, hiszen még tinédzserként robbant be a csapatba 1998-ban, de ebben az idényben nagyon kevés játéklehetõséget kapott.

 

Csak öt mérkõzésen kezdett, ebbõl kettõ a Ligakupában volt (a Scunthorpe és a Wolves ellen), ahol ugye fõleg a fiatalok és a kevésbé használt játékosok kaptak lehetõséget.

 

A bajnokságban egyetlen alkalommal kapott helyet kezdõként a Wolves elleni siker alkalmával, utolsó bevetésére pedig a West Ham elleni 0-4 alkalmával került sor az Upton Parkban, ekkor is csak csereként.

 

Wes Brown igen nehéz idõket él meg, ráadásul drámaian fordult vele a világ tavaly március óta. Akkor még eséllyel pályázott Capello Dél-Afrikába készülõ angol válogatott keretébe, de lábtörése miatt végül nem tudott részt venni a vb-n. Úgy tûnik ráadásul, hogy már a Unitednél sem számolnak vele komolyan.

 

Manchester Evening News


Manchester Evening News

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!