Lindegaard a Bolton ellen mutatkozhat be

Holnap esti találkozón bemutatkozhat a dán kapus.


Anders Lindegaard csütörtökön este, a Bolton elleni tartalék bajnoki találkozón mutatkozhat be a Manchester United színeiben.

A dán kapus, aki négyzser szerepelt hazája válogatottjában a múlt hónap elején érkezett meg a Unitedhez a norvég Aalesunds csapatától. Szerzõdésérõl azt mondta, az álma vált valóra.

Az MUTV-nek beszélt elõször novemberi aláírása óta: "Nagyon boldog vagyok és izgatott, hogy itt lehetek a Manchester Unitednél."

"Jó érzés, mert én négy éves korom óta Manchester United szurkoló vagyok, így ezzel egy hatalmas álmom vált valóra."

A 26 éves kapus - aki a kispadon ült a legutóbbi FA kupa találkozón - elmondta, rengeteg álmatlan éjszakája volt, míg a spekulációkból végül átigazolás lett.

"Tudtam, hogy hosszú ideje figyelnek engem, de azért óvatos voltam" - folytatta Anders. "De a Manchester United a világ legnagyobb klubja, így ha õk új játékosokat keresnek, meg is tudják szerezni. Így az elején sokszor nem is tudtam aludni, hallva a spekulációkat. Az elején nagyon nyugtalan voltam, de késõbb megtanultam ezzel együtt élni."

Néhányszor már összehasonlították honfitársával, Peter Schmeichellel, akit a klub valaha volt legjobb kapusának tekintenek. De a kapus érthetõen nem számít arra, hogy a jelenlegi elsõ számú hálóõrt, Edwin Van der Sart kiszorítaná ebben a szezonban, míg vissza nem vonul a holland.

Eljött az idõ, hogy bemutatkozhasson, a Bolton elleni tartalék bajnoki mérkõzésen debütálhat, mely találkozó november óta az elsõ meccse lesz.

"Két hónapja ez lesz az elsõ szereplésem, nagyon várom már."


Daily Mail


Daily Mail

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!