Válogatottak: Sok manchesteri játszhat

Számos United játékos léphet pályára a héten hazája válogatottjában és harcolhat a jövõ évi Európa-bajnokságon való részvételért.


A Vörös Ördögöktõl akár négyen is kifuthatnak a gyepre pénteken, amikor Anglia a Wembley-ben fogadja Litvániát az E-csoportban.

 

Chris Smalling, Phil Jones, Michael Carrick és Wayne Rooney is Roy Hodgson keretében szerepelnek, Luke Shaw azonban kikerült belõle, miután sérülése nem jött rendbe. A selejtezõ után Olaszországba utaznak a 'Háromoroszlánosok', ahol barátságos találkozót játszanak kedden.

 

Marouane Fellaini a belga keret tagja és pályára léphet Ciprus és Israel ellen is, míg a védõpáros, Jonny Evans és Paddy McNair szerdán a skótok elleni felkészülési összecsapáson szerepelhet, majd a finnek elleni selejtezõn is.

 

Daley Blind is szerepet kaphat a hollandok nemzeti csapatában, mely Törökországgal játszik az A-csoportban, David de Gea pedig remélhetõleg az ukránok elleni találkozón kezdhet. A United kapusa az egyetlen játékos az Old Traffordról, aki a spanyol keretet erõsíti, sem Ander Herrera, sem Juan Mata nem kapott meghívót.

 

 

Következõ kedden Blind és de Gea akár egymás ellen is játszhat, hiszen Amszterdamban rendeznek barátságos meccset Hollandia és Spanyolország között. A fapapucsosok keretébõl kimaradt Robin van Persie, aki még a Swansea elleni bajnokin sérült meg.

 

A manchesteriek négy latin-amerikai játékosa is elutazik a nemzeti együtteshez. Angel Di Maria és Marcos Rojo az argentin válogatottal El Salvador ellen szerepel felkészülési meccsen, majd Antonio Valencia Ecuadorja ellen is vív egy 'sörmeccset'.

 

Radamel Falcao és Kolumbia csütörtökön Bahreinben lép pályára, négy nappal késõbb pedig Kuwaitban rúgja a labdát.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!