Chicharito gyõztes gólja Valenciáék ellen

Antonio Valencia és Ecuador 1-0-s vereséget szenvedett Mexikótól Los Angeles-ben, Javier Hernandez szerezte a gyõztes találatot.


A tavaly nyári világbajnokság óta ez volt Valencia elsõ nemzetközi fellépése és végig a pályán lehetett a jobb szélen, ám nem sikerült gyõzelemhez segítenie csapatát.

 

Chicharito a 14. percben csodás gólt szerzett, a tizehatoson kívül szerzett labdát, elment két védõ mellett, majd Alexander Dominguez kapusnak esélyt sem adva lõtt a kapuba úgy, hogy a labda a kapufáról pattant a gólvonalon túlra.

 

 

A United csatára - aki jelenleg a Real Madridnál szerepel kölcsönben - ezzel a találattal hazája második legeredményesebb játékosává vált, a maga 39 góljával - ugyanennyi gólja van Cuauhtemoc Blancónak is - és már csak héttel van lemaradva a listavezetõ Jared Borgettitõl.

 

Mexikó sokat köszönhet Jesus Corona kapusnak, aki háromszor is megállította Miller Bolanos csatárt, ráadásul ebbõl egy (a 71. percben) tizenegyes rúgás volt. Tíz perccel késõbb Hernandez majdnem duplázni tudott, fejese azonban a lécen csattant.

 

Valenciáék legközelebb szerdán Argentína ellen szerepelnek, így Valencia manchesteri csapattársai - Angel Di Maria és Marcos Rojo - ellen szerepelhet.

 

A United szélsõje, Di Maria kezdõként kapott szerepet Marylandben, ahol Argentína 2-0-ra legyõzte El Salvadort. Di Maria 73 percet játszott, Rojo ezúttal nem kapott lehetõséget. Az elsõ gól Ever Banega távoli lövése után született, ami megpattant a Nestor Renderoson, így öngólként könyvelték el, a végeredményt pedig Federico Mancuello állította be.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!