Herrera: Sokáig itt maradnék

Ander Herrera vágya, hogy sok éven át a Manchester Unitedet erõsíthesse és olyanok nyomába lépjen, akik éveken át a klubnál szerepeltek.


Az Athletic Bilbaótól nyáron érkezett játékos remek formát mutatott az utóbbi idõben és február hónap legjobbjának is megszavazták a szurkolók. Miután egy sor meccsen kezdõ volt, kikövetelt magának egy helyet Louis van Gaal kezdõcsapatában és az Aston Villa elleni bajnokin duplázni tudott, amivel már hét gólnál jár a szezonban.

 

A United Review-nek adott exkluzív interjúban a 25 éves középpályás elmondta, rendkívül elégedett az Old Traffordon.

 

"Nagyon boldog vagyok" - lelkendezett Herrera. "Még amikor nem játszottam, akkor is ezt éreztem. A Manchester Unitednél vagyok. Nagyon szerencsésnek érzem magam ezért. A menedzsernek kell eldöntenie, ki játszik és ki nem, nekünk minden egyes esetben tiszteletben kell tartanunk a döntéseit. A menedzser a legjobbat akarja a csapatnak, nekünk, így mindig követnünk kell õt."

 

 

"Amikor a Manchester Unitedhez igazoltam, olyan játékosokra gondoltam, mint Michael Carrick, Wayne Rooney, Antonio Valencia, Rafael da Silva és Darren Fletcher, bár õ már nincs velünk. Õk azok, akik régóta a Unitedben játszottak. Az az álmom, hogy sok éven át itt legyek, mert ez a megfelelõ csapat számomra a megfelelõ bajnokságban, és a megfelelõ országban. Nagyon boldog vagyok és hosszú éveken át a klubnál akarok maradni."

 

Mint ahogy kiváló teljesítménye mutatja is, Herrera hiszi, sikerült kezelni azt, ami a La Liga és a Premier League közötti különbségekbõl adódik. "ÚGy érzem, nagyon gyorsan sikerült alkalmazkodnom ehhez a bajnoksághoz és ehhez az országhoz, mivel kellemesen érzem magam. Azt hiszem, mi itt a Manchester Unitednél mindig segítünk a másiknak, hogy alkalmazkodni tudjon és otthon érezze magát. Nagyon jól érzem itt magam és remélem, hogy sokáig itt lehetek."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!