Young: Elhallgattattuk a szomszédokat

Ashley Young elégedett azzal, hogy részt vállalhatott a 'zajos szomszédok' elhallgattatásából, miután a Manchester United 4-2-es gyõzelmet aratott a Manchester City felett az Old Traffordon.


A Sky Sports által a mérkõzés legjobbjának választott középpályás szerezte a Vörös Ördögök egyenlítõgólját, majd elõkészítette a rangadó másodi, illetve negyedik hazai találatát is a Kékek elleni emlékezetes gyõzelem alkalmával.

 

Young elmondta, játékosai társaival úgy érzik, a Manchester United a bajnokság bármely csapata számára kemény dió lenne, szurkolóik hihetetlen támogatásával pedig a 29 éves szélsõ szerint a Uniteddel számolni kell jelenlegi formája alapján.

 

"Úgy érezzük, ha jó napot fogunk ki, akkor képesek vagyunk bárkit legyõzni" - kezdte a MUTV-nek.

 

"Már hosszú idõ óta egekben van az önbizalmunk, a lendületünket pedig szeretnénk fenntartani."

 

"Csodálatosak voltak a szurkolóink, már a bemelegítés elsõ pillanataitól kezdve. Szerintem most voltak a leghangosabbak, mióta itt játszom. Szerettük volna a zajos szomszédainkat elcsendesíteni [nevet], és a góljuk után sikerült is megnyugtatnunk õket."

 

"Ha 3-1-re, vagy 4-1-re vezetsz, akkor nagyon ügyelned kell a labdatartásra, nekünk pedig nem volt ezzel gondunk. Carras (Michael Carrick) sérülés miatt idõ elõtt elhagyni kényszerült a pályát, így 10 emberre fogyatkoztunk, ezt követõen pedig gólt tudtak szerezni, de addigra a mérkõzés már eldõlt. Szerintem amikor 3-1 lett, akkor lett vége."

 

 

Young úgy érzi, a United gyors válasza - az egyenlítõgóllal - azt követõen, hogy gyorsan hátrányba kerültek, volt a kulcs a gyõzelemhez, amely biztosította, hogy most Manchester vörös fele ünnepelhet.

 

"Mindenki elképzelheti, mennyire vibráló volt a hangulat az öltözõben a mérkõzést követõen" - tette hozzá.

 

"Gyõzni egy derbin, különösen úgy, ahogy nekünk sikerült, azt jelenti, hogy fantasztikus ünneplésre van okunk."

 

"Az egyenlítés nagyon fontos volt. Ha gólhátrányban vagy, szeretnél visszatérni a meccsbe, amilyen gyorsan csak lehet. Ez nekünk sikerült, és onnantól már csak elõre tekintettünk."

 

"Az elsõ tíz percben nem voltunk elég jók, de azt követõen már mi diktáltuk az iramot. Nem hiszem, hogy a Citynél értették, mi érte õket. Amikor a második félidõre kijöttünk, azt mondtuk, hogy a következõ gól sorsdöntõ jelentõségû lesz. 3-1-re alakítottuk az eredményt Juan [Mata] nagyszerû góljával, a negyedik gól megszerzésével pedig végérvényesen lezárhattuk a meccset."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!