Shaw készen áll a magasabb fokozatba kapcsolásra

Luke Shaw eltökélt, hogy építsen eddigi legjobb, Manchester United mezében nyújtott teljesítményére, és állandó játéklehetõséget vívjon ki magának a csapat kezdõjében.


A baloldali védõ nem szerepelt a csapatban az Arsenal elleni FA-kupa kiesés óta, ám szombaton a Chelsea elleni kis különbségû vereség alkalmával remek produkcióval tért vissza a Stamford Bridge-n - amely mérkõzésen a United dominált, eredmény nélkül.

 

Shaw elégedett volt teljesítményével, miután különösen keményen dolgozott az elmúlt hetekben, hogy elérje azt az elvárt szintet, amit Louis van Gaal és õ maga is megkövetel. Most pedig arra koncentrál, hogy ezt a szintet tartani tudja.

 

"Hat hét után ez volt az elsõ mérkõzésem, úgyhogy nagyszerû volt újra visszatérni a pályára" - mondta a védõ újságírók kérdésére.

 

Amikor arról kérdezték, ez volt-e a legjobb mérkõzése manchesteri mezben, így válaszolt:

"Szeretném úgy hinni, hogy igen. Nagyon jól éreztem magamat a pályán. Sokat mentem elõre, de szerintem mindenki fantasztikusat játszott, és ennél több is kijöhetett volna számunkra a mérkõzésbõl. Ez egyike volt azon bizonyos napoknak - amikor sok helyzetünk van, de egyikkel se tudunk élni."

 

"Nem játszottam, ez pedig sok negatív kritikát hozott magával velem kapcsolatban. Ez olyan dolog, ami az embernek nem igazán tetszik, és meg is próbáltam figyelmen kívül hagyni ezeket, ez a mérkõzés pedig remélhetõleg a visszatérésem kezdete volt."

 

 

Shaw elárulta, márciusban azt követõen cserélték le az Ágyúsok ellen a félidõben, hogy húzódást érzett a hátában, nem azért, amit a lapok állítottak, hogy nem érezte magát megfelelõ fizikai állapotban. Köszönetet mondott a családjának, barátainak és Van Gaalnak is azért, hogy talpra tudott állni eddig a nehéz pillanatok után is, és szeretne részt vállalni a Vörös Ördögök szezonhajrájában, ahol a cél, a lehetõ legjobb pozícióban végezzenek.

 

"A családom és a barátaim segítenek engem az utamon, mellettük pedig a menedzser is hihetetlen volt velem kapcsolatban" - tette hozzá.

 

"Különösen az elmúlt három hét során rengeteget tanultam tõle, és minden elismerés megilleti azért, hogy bizalmat szavazott nekem egy olyan nagy mérkõzésen, mint amilyen a Chelsea elleni."

 

"Mindenki láthatta, mivé alakította a Unitedet az elmúlt hetek során, de ez csak azért volt lehetséges, a koncentráció lankadatlan. Minden edzésen és mérkõzésen száz százalékot kell nyújtani, és mindig koncentrálnunk kell."

 

"Szeretnénk folytatni a fejlõdést, hogy aztán a következõ szezonban igazán jól szerepeljünk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!