Moyes örül az újjászületõ Fellaininek

Marouane Fellaini ebben a szezonban már hat gólt szerzett a Manchester Unitedben, egykori menedzsere pedig biztató szavakkal látta el San Sebastianból.


David Moyes egyáltalán nincs meglepve, hogy Marouane Fellaini milyen hatékonysággal kezdett el futballozni Louis van Gaal irányítása alatt - és magával a játékossal is közölte, hogy mennyire jól játszik az utóbbi idõben.

 

Pocsékul sikerült a belga középpályás bemutatkozó idénye az Old Traffordon, amelyet követõen az is komolyan felmerült, hogy kölcsönben a Napolihoz kerül, azóta azonban meghatározó tagjává avanzsált a Vörös Ördögöknek.

 

A hórihorgas válogatott játékos 2013 nyarán menedzserét, David Moyest követve igazolt az Evertontól Manchesterbe, ám õ volt a klub egyetlen szerzeménye abban az átigazolási idõszakban, ez pedig olyannyira aláásta a skót menedzser munkáját, hogy az visszafordíthatatlanul elindította a kirúgás felé.

 

Részben Moyes is okolható Fellaini gyenge kezdéséért akkori bajnokcsapatban, miután az utolsó pillanatban igazolta csak le más játékosok irányába tett sikertelen lépéseit követõen - azon a nyáron elutasításra került a United ajánlata Cesc Fabregas, Daniele De Rossi, Sami Khedira és Ander Herrera játékjogának megszerzéséért is - most azonban elégedett, hogy az általa hat évig edzett játékos újra megtalálta a sikerhez vezetõ utat.

 

 

"Nagy lépés volt ez számára, amellyel engem követett, az pedig csak még inkább nehezítette a helyzetét, hogy õ volt az egyetlen igazolásunk" - kezdte az õsztõl kezdve a Real Sociedad kispadján ülõ Moyes az Expressnek.

 

"Szerettünk volna más játékosokat is igazolni, de az erõsítési terveink nem úgy sikerültek, ahogy terveztük, tehát ideális esetben nem Fellaini lett volna az egyetlen szerzeményünk."

 

"De egyáltalán nem lepõdök meg Fellainin, mert szerintem az évek során letette a névjegyét Angliában. Elég gyakran küld üzenetet nekem, amire mindig válaszolni szoktam, elmondva neki, hogy mennyire jól teljesít és csak így tovább. Nagyon örülök neki."

 

"Õ nem lesz soha közönségkedvenc, de képes befolyásolni a mérkõzések alakulását, ilyen játékosra pedig mindig szüksége van egy edzõnek."


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!