Van Gaal: Fellaini különleges mérkõzés elõtt

Lehet, hogy Marouane Fellainit nem mozgatja meg annak a lehetõsége, hogy az Everton ellen játszhat, de Louis van Gaal hiszi, hogy a vasárnapi 'különleges' mérkõzés lesz a belga számára.


A remek formának örvendõ Fellaini, aki öt évig szolgálta a Stolverkosokat, elõször lépet pályára a United mezében egykor klubja ellen a Goodison Parkban, miután az elõzõ szezonban csak a kispadról nézhette végig a Vörös Ördögök vereséggel végzõdõ látogatását.

 

"Ma megkérdeztem, és azt mondta, 'ez csak egy meccs', de szerintem csak nem akarta elismerni, hogy ez számít neki" - kezdte Van Gaal a MUTV-nek.

 

"A válaszaiban nem igazán mutatja ki az érzéseit, de hiszem, hogy ez különleges mérkõzés lesz számára."

 

"Abban reménykedek, hogy a szurkolók ugyanolyan fogadtatásban részesítik, mint a Chelsea-nél részesítették Juan Matát, mert az ilyet nagyon szeretem. Fantasztikus volt látni, és abban reménykedem, hogy ez ezen a hétvégén sem lesz másként."

 

 

Fellaini az elmúlt hetek egyik legjobb United játékosa, Van Gaal pedig hiszi, hogy sikerül számára a legjobbat kihozni a 194 centis középpályásból.

 

"Mindig kommunikálunk a játékosaimmal, legyen szó a filozófiáról, teljesítményrõl, hozzáállásról, vagy a viselkedésrõl" - tette hozzá.

 

"Minden, a Manchester Unitednél játszó játékosnak megvannak a maga kvalitásai. Hiszem, hogy Marouane Fellaini is ilyen, és szeretnénk, ha ezeket a képességeket Fellaini kamatoztatni tudná a csapat hasznára."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!