Kulcsjátékosok visszatérése

Három kulcsjátékosának visszatérése is erõsítheti a Manchester United esélyeit, amikor vasárnap Londonba, a Tottenham Hotspurhöz látogatnak.


Wayne Rooney, Nemanja Vidic és Edwin van der Sar is kihagyta a múlt heti, gyõzelemmel végõzõ FA kupa mérkõzést a Liverpool ellen, ám most vasárnap ott lehetnek a csapatban a White Hart Lanen.

 

"Wayne és Nemanja is remek edzésmunkát végeztek ezen a héten, bevethetõ állapotban lesznek vasárnapra. Edwin egy kicsit mögöttük van, ami a fittséget illeti, de ma is edzeni fog, és szerintem akkor rendben lesz" - árulta el Sir Alex mérkõzés elõtti sajtótájékoztatójában.

 

"Egy igazán jónak mondható kerettel készülhetünk egy igazán nagy mérkõzésre. Mindkét csapatnak volt egy hete felkészülni, úgyhogy fantasztikus mérkõzés elé nézünk."


 

 

A Vörös Ördögök egyértelmûen eddigi legnehezebb idegenbeli látogatásukra készülhetnek Harry Redknapp fiai ellen, akik egyik azon öt csapatnak, akik még eséllyel pályáznak az aranyérem megszerzésére a Premier Leagueben.

 

"A Spurs fejlõdése nagyon érdekes számomra, hiszen nem emlékszem, hogy bármikor is úgy látogattunk volna a Uniteddel a Lanere, hogy versenyben lettek volna a bajnoki címért. Lehet, hogy rosszul gondolom, de nem emlékszem, hogy a Unitednál töltött idõszakom alatt bármikor is versenyben lettek volna a végsõ gyõzelemért. Azonban a Tottenham szerencséjében gyökeres változás állt be Harry Redknapp irányítása alatt, aki kiváló játékosokkal dolgozhat együtt a siker elérése érdekében."

 

"Nagyon nagy kihívás lesz számunkra a vasárnapi összecsapás. Lesz néhány kõkemény idegenbeli megmérettetésünk a szezon második felében, de túl kell esnünk rajtuk." 

 

Az ellenfél dícsérete mellett kitért egyik leghûségesebb játékosára, Ryan Giggsre is Sir Alex Ferguson, akivel kapcsolatban elárulta, hogy egyelõre nem folynak szerzõdés hosszabbítással kapcsolatos tárgyalások.

 

Az egykori walesi válogatott parádés formában játszott a Liverpool ellen a múlt héten, és az õ higgadtan értékesített büntetõje döntötte el a kupamérkõzést, amellyel kiváltotta menedzsere elismerõ szavait is.

 

"Ryan egy lenyûgözõ ember" - jellemezte a skót menedzser.

 

"Képes kiismerhetetlenül elõre törni, amikor olyan formában játszik, mint múlt vasárnap az Old Traffordon. Természetesen errõl az oldaláról már mindannyian ismerjük."

 

"Nem játszok hétrõl-hétre, de mindig képes teljesítményével lendíteni a csapat játékán. Ez történt az elõzõ mérkõzés második félidejében is. Kimagasló produkciót nyújtott."

 

"Az erõnléti állapota fantasztikus. Képes végigrobotolni 90 perceket. És már ezt csinálja két évtizede."

 

"Egyetlen egy játékos se mondhatta el ezt magáról soha, de még ehhez hasonlót se. Õ egy lenyûgözõ személyiség."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!