Blind: Nyerni fogunk a West Brom ellen

Daley Blind elmondta, hogy õ és társai a Chelsea és Everton elleni vereségek után szombaton gyõzelemmel szeretnének kedveskedni a szurkolóknak.


Louis van Gaal tanítványai jelentõs formajavulást mutattak az elmúlt hónapok folyamán. Sorra jöttek a jobbnál jobb eredmények a nagy riválisok ellen, javult a mutatott játék képe is, ám két hete valahogy megtorpant a szekér és két vereség következett a Stamford Bridge-n és a Goodison parkban is. A United holland játékosa, Blind szerint az ilyen dolgokat fejben rendbe kell tenni és rendbe is rakták a szombati találkozó elõtt.

 

"Egy mérkõzést elveszíteni 3-0 arányban mindig nagy csalódás" - mondta Blind. "Szeretnénk, ha holnap minden remekül sikerülne. Hogy õszinte legyek a West Brom elleni mérkõzést szívem szerint már hétfõn lejátszottam volna, hogy mihamarabb feledtetni tudjuk az Everton elleni találkozó emlékét. Két mérkõzésünk lesz a holnapival együtt a szezonban az Old Traffordon és meg akarjuk mutatni, hogy milyen fából faragtak minket. Ezt kell tennünk, mert a közönség a 3-0-s vereség ellenére is csodálatos volt. Végig mögöttünk voltak, ahogy egész szezonban is. Mi pedig mindent vissza fogunk fizetni nekik."

 

 

Van Gaal elmondta, hogy már a bemelegítés során érezte, hogy valami nem stimmel. Majd a Stolverkosokkal vívott mérkõzés alatt sem igazán sikerült semmi. Blind úgy véli, hogy igyekeznek mindig a legjobb formájukat hozni, ám van, hogy ez sajnos nem sikerül.

 

"Nehéz megmondani ilyenkor, hogy miért nem megy. Akarod, csinálod és mégsem tudsz teljesen felpörögni. Sokat beszéltünk ezekrõl a dolgokról a menedzserrel és õ maximálisan támogat minket. Tudjuk mit kell tennünk a West Brom ellen, de ehhez szükséges, hogy 100%-ban koncentráljunk holnapi ellenfelünkre."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!