Young: Top4 még mindig a csapat kezében

Ashley Young lehervadt volt, miután hazai pályán kapott ki a Manchester United a West Bromwich Albiontól.


Young ragaszkodik ahhoz, hõgy õ, és csapattársai rendelkeznek olyan személyiségekkel, hogy jól reagálják le a helyzetet, és biztosítsák helyüket az angol bajnokság legjobb négy csapata között.

 

A Vörös Ördögök sorozatban harmadik vereségüket szenvedték el szombaton, miután a birminghamiek egy második félidei szabadrúgás góllal, melyet Chris Brunt végzett el, és Jonas Olssonon a labda váratlanul irányt változtatott, bezsebelték mindhárom pontot.

 

 

Louis van Gaal fiainak négy pontos elõnyük maradt három fordulóval a bajnokság vége elõtt az ötödik helyen tanyázó Liverpoollal szemben, míg a csapat következõ mérkõzése szombaton a Crystal Palace otthonában lesz.

 

Arra a kérdésre, meggyõzõdésük-e még, hogy a legjobb négyben végezhetnek, Young így válaszolt az MUTV-nek: "Teljesen mértékben. Mind a játékosok, mind a stáb számára nem kétséges, hogy kvalifikáljuk magunkat a következõ Bajnokok Ligája kiírásába, amit mindig is meg akartunk szerezni."

 

"A sorsunk még mindig a saját kezünkben van, Három mérkõzésünk van hátra. Egy újabb kemény meccs vár ránk jövõ hétvégén a Crystal Palace vendégeként, ahol vissza akarunk térni a gyõztes útra."

 

 

A United a birminghamiekkel szemben túlnyomó labdabirtoklással rendelkezett, és több helyzetet is alaktottak ki, de még ez sem jelenett áttörést. Hasonló volt a forgatókönyv a Chelsea, és az Everton ellen is.

 

"Tudtuk, hogy a West Brom be fogja parkolni a buszt, amit meg is tettek." Így folytatta Young: "Próbálkoznod kell, és üres területeket kell találnod, de nagyon nehéz, amikor minden emberükkel védekeznek."

 

"Megvan a csapatszellemünk, és azok a jellemeink, hogy talpra álljunk ebbõl a vereségbõl. A héten ismét keményen fogunk dolgozni, és készülünk az edzõközpontban. Reméljük a következõ hétvégén végre jól alakulnak a dolgok."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!