Fellaini: Megérdemeljük a Top4-et

Marouane Fellaini úgy gondolja, hogy a Manchester United eleget tett a 2014/15-ös szezonban azért, hogy Bajnokok Ligáját érõ helyen végezzenek.


A Crystal Palace ellen gyõztes gólt szerzett, melynek köszönhetõen a Vörös Ördögök hatalmas lépést tettek, hogy bebiztosítsák helyüket a legjobb négyben. Fellaini nyomatékosította, a United mindent megtett a bajnoki szezon során azért, hogy visszatérjenek Európa elitjébe.

 

 

"Hatalmas gyõzelem volt" – mondta a belga válogatott játékos az MUTV-nek adott nyilatkozatában. "Az összes játékos, az edzõ, és a stáb nagyon boldog. Azt hiszem megcsináltuk [megérdemelt hely a legjobb négyben], de még meg kell várnunk a Chelsea – Liverpool meccset."

 

A Vörös Ördögöknek küzdeniük kellett a játék során, mivel a Crystal Palace nyomás alatt tartotta a vendégeket. Fellaini egy gyors megoldással bizonyította a United fáradhatatlan csapatszellemét.

 

"A gárda tapasztalt, és hihetetlen a csapatszellem, így folyamatosan mentünk elõre" – fûzte hozzá. "Megmutattuk ma, hogy tudunk egymásért is küzdeni, és ez jót jelent a jövõre nézve."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!