Shaw és Rooney megsérültek

Miután a tegnapi, Crystal Palace elleni mérkõzésen Luke Shaw-t és Wayne Rooney-t is le kellett cserélni, Louis van Gaal pozitív hírekkel tudott szolgálni a sérüléseikkel kapcsolatban.


Úgy tûnt, hogy Shaw az arcába kapott egyet amikor James McArthurral ütközött, így nem nézett ki túl jól amikor kénytelen volt leülni, hogy ápolni tudják. A fiatal balhátvédet - aki 20. alkalommal lépett pályára a szezonban - Jonny Evans váltotta a 40. percben.

 

Rooney-t egy párszor megrúgták a bal combján és bicegett az elsõ félidõ végén. A csapatkapitány megpróbált egy kicsit mozogni a pályán a félidõben, de úgy döntöttek, hogy jobb ha nem folytatja a játékot, így Radamel Falcao állt be a helyére.

 

 

"Borzasztó volt, mert nem volt egyensúly a csapatunkban" - mondta Van Gaal a MUTV-nek a Selhurst Parkban. Phil Jones-nak kellett balhátvédként játszania. Rooney-nak görcsölt a lába, ezért olyan változtatásokat kellett hoznom amik nem voltak túl elõnyösek a számunkra, de ilyen körülmények között is tovább harcoltunk és legyõztük a Crystal Palace-t."

 

"Shawt lekönyökölték, vérzett az orra, elküldtük kórházba, de már azt hallottam, hogy velünk együtt utazhat haza, úgyhogy nem lehet olyan vészes a dolog. Óvatosságból cseréltük le. Rooney-nak görcsölt a lába, úgyhogy nincs komoly baja és játszhat a jövõ héten."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!