Young élvezi életét az Old Traffordon

Minden Ashley Young szájíze szerint alakul mostanában a Manchester Unitednél, ez pedig nem másnak, mint a személyes körülményeiben és a szerencséjében beállt hatalmas változásnak köszönhetõ.


Nem is oly rég még úgy tûnt, a 29 éves játékos napjai meg vannak számolva az Old Traffordon, de elõbb áprilisban kulcsfontosságú, gyõztesgólt szerzett a Newcastle United ellen, majd a mérkõzés legjobbjának választották a Manchester City ellen 4-2-re megnyert városi derbin.

 

"Élvezem a játékomat, azt, hogy állandó játéklehetõséget kapok. Jól akarok játszani, és hozzá akarom tenni a magamét a csapat teljesítményéhez - úgy érzem, hogy ez sikerül is" - kezdte a ManUtd.com-nak.

 

"A tizenegyes az én beadásomból született, és Felli is az én beadásom után szerezte meg a gyõztesgólt. Nagyon elégedett vagyok ezzel, de ez egy csapatjáték. Nagyszerû a csapatszellemünk, és még hátra van számunkra két kupadöntõ."

 

A David de Gea által Glenn Murray helyzeténél bemutatott védés lehetõvé tette a Manchester United számára, hogy mérkõzésben maradjanak, és végül is meg is nyerték azt, köszönhetõen Marouane Fellaini késõi fejesgóljának, Young pedig nem is habozott dicséri a spanyol portást.

 

 

"Védést-védésre halmoz, ez pedig ezúttal kimondottan fontos volt" - tette hozzá.

 

"Talán ez volt az, ami arra ösztönzött minket, hogy megszerezzük a gyõztesgólt. Fantasztikus volt és meg is köszöntem neki ezt a mérkõzés után. 1-0-ra vezettünk, és tudtuk, hogy a második félidõre úgy fognak kijönni, hogy nekünk rontanak majd és nyomás alá helyeznek minket."

 

"Gyakorlatilag ezt is tették szinte az egész második félidõ során. Visszább kellett húzódnunk és csapatként védekeznünk, és pontosan ezt is tettük."

 

"Ez az, ahogy mi játszunk - ez a Manchester United játéka. A csapatszellem, és a csapatunk karaktere az, amely elõrébb visz minket. Aztán a nagy ember a tizenhatoson belülre került, és az egyik beadásunk után pontot tett a mérkõzés végére."

 

"Nagy volt az öröm, hogy sikerült gólt szereznünk. Mindenki együtt ünnepelt, és szerintem a kispad is teljesen megõrült. A mérkõzés után fantasztikus pillanatok voltak az öltözõben."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!