Közös meccsnézés Debrecenben

A cívisvárosban is együtt szurkolhatjátok ki a gyõzelmet a Manchester United hétvégi szuperrangadója során.


Honlapunk nagy örömmel adja hírül, hogy hosszú szünetet követõen ismételten visszatértek Debrecenbe a közös meccsnézések. Ugyan a helyszín változott, de a hangulat reményeink szerint jobb lesz, mint valaha.

Legközelebb az Arsenal ellen gyûlhet össze a hajdúsági Manchester United-szurkolók apraja-nagyja a debreceni Kazánházban. Kezdõsípszó vasárnap 17 órakor lesz, de természetesen már a derbi elõtt szívesen várják a látogatókat. A helyszínen italakciókkal és nyereményjátékokkal kedveskednek a vendéglátók. A nyereményjáték alatt tippverseny értendõ, s a helyesen tippelõk közül BL-labdát nyer a szerencsés, amennyiben az idei Bajnokok Ligája döntõt is a Kazánházban tekinti meg.

 

 

Helyszín:

 

Kazánház

Debrecen, Böszörményi út 138.

Az esemény helyszínén óriás kivetítõn szurkolhatjátok ki a csapat gyõzelmét!

 

Megközelítés: A buszvégállomás felõl a 34-, 35-, 36-os alsó és felsõjózsai buszokkal a legegyszerûbb eljutni a Kazánházhoz. A debreceni vasútállomásról a 2-es villamossal egészen a Csokonai Vitéz Mihály Gimnáziumig kell utazni, onnan pedig 2 perc séta. Egyéb buszokkal, mint a 15-ös, 24-es és a 22-es az Agrár Tudományi Centrum megálló elõtt szállhattok le, s a helyszínt TVK épület melletti sorompónál elhaladva találjátok meg.

 

 

Csatlakozzatok a debreceni közös meccsnézések facebookos csoportjához!

IDE kattintva pedig a Facebookon létrehozott eseményt érhetitek el.

 

 

 

 

 

 


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!