Shaw: Van Gaal hisz bennem

Luke Shaw, a United fiatal védõje bevallotta, hogy nagy örömmel töltötte el, amikor a közelmúltban a holland menedzser azt nyilatkozta, hogy bízik benne.


A menedzser a következõket mondta: "Hiszek Luke Shawban", ezért is javasolta, hogy igazolják le a fiatal védõt még tavaly nyáron a Southampton csapatától. Az ifjú játékos elsõ éve nehézre sikeredett, sérülések tarkították szezonját, ám rengeteg erõt merít a holland szakember támogatásából.

 

"Nagyon örültem, mikor olvastam, hogy a menedzser miket mondott rólam" - ismerte el a ManUtd.com-nak. "Tudni azt, hogy bízik bennem nagyon különleges dolog és nem is kívánhatnék tõle ennél többet."

 

Shaw kénytelen volt már az elsõ játékrészben elhagyni a pályát a Crystal Palace elleni gyõztes mérkõzésen, de dolgozik azon, hogy javítsa kondícióját és a jövõben sokkal többször rendelkezésre tudjon állni.

 

"Nehéz év volt a sérülések miatt" - ismerte el. "Tény, hogy nem voltam a legjobb, de nem is én voltam a legrosszabb."

 

 

A Unitedet csak egy hajszál választja el, hogy végleg bebiztosítsa helyét az elsõ 4 csapat között. Shaw pedig a következõ hónapban már ittlétének elsõ évfordulóját ünnepelheti. Kiváló ajándék lenne számára ez alkalomból a tudat, hogy a következõ szezonban már a Bajnokok Ligájában játszhat.

 

"Egy 19 éves srác számára hihetetlen nagy álom válik valóra azzal, hogy a következõ szezonban már a Bajnokok Ligájában is pályára léphet. De ez nem csupán az én vágyam, hanem az egész csapat ezt akarja, ezért dolgozik. Ez az egyik legnagyobb megmérettetés a foci világában és mi szeretnénk megmutatni, hogy mire vagyunk képesek ezen a porondon."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!