Fellaini visszavágna az FA-kupa vereségért

Marouane Fellaini úgy véli, hogy õt és társait motiválni fogja az Arsenaltól elszenvedett FA-kupa vereség az Old Traffordon.


A belga válogatott játékos bevallotta, hogy õ és társai nagyon motiváltak és eltökélt szándékuk, hogy visszavágjanak az Arsenalnak a 2-1-es vereség miatt, melyet az FA-kupában szenvedtek el hazai pályán.

 

"Meg akarjuk bosszulni a vereséget" - vallotta be Fellaini. "Jól akarunk játszani a szurkolóinkért. Mindenki tisztában van vele, hogy remek játékosaik vannak Alexis Sanchez, Mesut Özil vagy Jack Wilshere személyében. Óvatosnak kell lennünk, de nekünk is megvannak a megfelelõ játékosaink. Meg kell említenem Dannyi Welbecket is, aki közüllünk való és biztos, hogy nagy szeretettel fogja fogadni a közönség."

 

 

Fellaini tudja, hogy elengedhetetlen a gyõzelem ahoz, hogy a United feljebb tudjon kapaszkodni a dobogó alsó fokára, és nagyon örült, hogy múlt hétvégén gyõztes gólt tudott szerezni a Crystal Palace ellen.

 

"Nagyon fontos gyõzelemnek tartom, mely szükséges volt a zsinórban elszenvedett három vereség miatt. Kemény meccs volt, de ne feledjük, hogy ott elvérzett a Liverpool és a Manchester City is. Nehéz volt, de megcsináltuk. Remek érzés gólt szerezni, de bárki is szerzi a találatokat a lényeg az, hogy három pontot tudjunk szerezni."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!