Young: Nehéz lenyelnünk a döntetlent

Ashley Young csalódottságának adott hangot az Arsenal elleni 1-1-es döntetlen után, de kiemelte, hogy pozitívumokkal teli volt a teljesítmény és jövõre a Manchester United újra a bajnoki címért fog harcolni.


„Meg kellett volna szereznünk mind a 3 pontot. Csalódottak vagyunk, amiért kiengedtük a kezünkbõl a mérkõzést és hagytuk õket egyenlíteni, de összességében jól játszottunk” – kezdte nyilatkozatát Young a MUTV munkatársainak.

 

„Csak rajtunk múlott, az utolsó 25 percre hagytuk visszajönni õket a meccsbe, pedig elõtte végig uraltuk a játékot.”

 

Young vitathatatlanul a United legjobbja volt a mai meccsen, többek között, amiért elõkészítette Ander Herrera vezetést jelentõ gólját, de az egész mérkõzés során problémát okozott Herctor Bellerinnek.

 


 

„Nyomás alatt akartuk tartani õket az elsõ pillanattól kezdve” – tette hozzá Young. „Próbáltunk mögéjük kerülni és helyzeteket kialakítani, a végére azonban elkényelmesedtünk, és engedtük õket betalálni.”

 

Az Arsenal egyenlítõgólja – egy öngól – a mérkõzés végén esett, egy Tyler Blacketten szerencsétlenül megpattanó beadást követõen.

 

„Azt hiszem ez volt a 3. ilyen megpattanós gól, amit kaptunk az elmúlt 3 meccsen. Egyszerûen nem volt szerencsénk.”

 

Annak ellenére, hogy végül csalódottan kellett elhagynia a pályát a Vörös Ördögöknek, Young úgy véli, hogy a jövõre nézve pozitívumok figyelhetõek meg. A United idén a 4. helyen fejezi be a szezont, hacsak az Arsenal nem veszti el hátralevõ mind a két mérkõzését.

 

„Mint csapat, mindig a legjobb helyezést szeretnénk elérni. Úgy tûnik, hogy idén a negyedik helyet szerezzük meg, de mennünk kell elõre az utolsó meccsen is a 3 pontért. A szezon után nyáron leporoljuk magunkat, visszatérünk, és visszahozzuk az Old Traffordra a Bajnokok Ligája esteket, mert azok fantasztikusak.”

 

„Erõsebben térünk vissza a következõ szezonban és a bajnoki címért fogunk harcolni.”


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!