Herrera: A United trófeákat fog nyerni

Ander Herrera bízik abban, hogy a Manchester United jövõre több trófeáért is harcban lesz, miután az idei szezonra sikerült teljesíteni a célt, miszerint a csapat végezzen az elsõ négyben.


Herrera nyolcadik bajnoki gólját szerezte vasárnap az Arsenal ellen, az MUTV-nek pedig elmondta, hogy a következõ szezonban a Vörös Ördögök minden címért harcban lesznek.

 

"Örülünk, hogy az idei célt elértük és benne vagyunk a legjobb négy csapatban, de ez a Manchester United és jövõre küzdeni fogunk az összes elérhetõ trófeáért. Mi képviseljük Anglia legnagyobb klubját és harcolni fogunk."

 

A középpályás elmondta, hogy az Álmok Színháza a legjobb hely számára, ahol el tudja képzelni, hogy játszhat. "Egy fiatal játékosnak, mint nekem az a célja, hogy mindig jobb legyen, és én ezt a Manchester Unitedben tehetem. Szerencsésnek érzem magam, mert a megfelelõ országban, megfelelõ városban és a megfelelõ klubban vagyok. Itt van a legjobb stadion a legnagyszerûbb közönséggel és mi értük játszunk."

 

Herrera is megköszönte a rajongóknak a támogatást és annak ellenére, hogy az Arsenal egyenlíteni tudott, úgy véli, hogy a United képes lesz jövõre a legnagyobb ellenfeleket is kétvállra fektetni.

 

 

"Kár az eredményért, mert jól játszottunk, különösen az elsõ játékrészben. Irányítani tudtuk a mérkõzést. Azt hiszem ez jó elõjel számunkra, mert jövõre mégjobbak leszünk és megmutatjuk, hogy bárki ellen képesek vagyunk gyõzni."

 

"Tegnap a szurkolók hihetetlenek voltak. Azt kell mondjam, hogy köszönet minden egyes napért, mert folyamatosan támogattak minket attól függetlenül, hogy milyen eredmények jöttek."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!