Januári népvándorlás az Old Traffordon

A Manchester United eddig nagyon szorgalmas volt a januári átigazolási idõszakban, habár az összes ügyletet figyelembe véve csak egyetlen egy érkezõ volt, a dán kapus Anders Lindegaard, a többi esetben a játékosok elhagyták az Old Traffordot.


Ritchie De Laet a legfrissebb távozónk, aki tegnap hagyta el a klubot és ment kölcsönbe a Portsmouth csapatához. A fiatal belga védõ a 2010/11-es szezon végéig marad a Fratton Parkban.
 

De Laet elõtt pár órával korábban Corry Evans írt alá szintén egy szezon végéig szóló kölcsönszerzõdést a Hull Csapatához. A Kingston Communications Stadion népszerû állomás a United fiataljai számára, Cameron Stewart is hosszabbított nyárig a kölcsönszerzõdésén, míg James Chester véglegesen odaszerzõdött a hónap elején.
 

Magnus Eikrem szintén a távozók között van, a fiatal középpályás követte korábbi edzõjét, Ole Gunnar Solskjaert, és véglegesen aláírt a Molde FK csapatához, amelyet január 12-én jelentettek be hivatalosan egy sajtótájékoztatón Norvégiában.
 

Federico Macheda is elhagyta az Old Traffordot, igaz, csak átmenetileg. Az ifjú olasz titán kölcsönben került a Sampdoria csapatához a szezon végéig.

 


 

Nicky Ajose többekhez hasonlóan meghosszabbította kölcsönszerzõdését júniusig a Bury csapatánál.
 

A többi jelenleg is kölcsönben lévõ Vörös Ördög a szezon végéig marad a csapatánál: Danny Welbeck a Sunderland kötelékében, Mame Biram Diouf a Blackburnnél, Tom Cleverley a Wigannél, Danny Drinkwater pedig a Cardiff Citynél.

 

 

Érkezett:
Anders Lindegaard (Aalesund FK)

 

Eladva:
James Chester (Hull City)
Magnus Eikrem (Molde FK)

 

Kölcsönszerzõdések (a 2010/11-es szezon végéig):
Nicky Ajose (Bury)
Tom Cleverley (Wigan Athletic)
Ritchie De Laet (Portsmouth)
Corry Evans (Hull City)
Mame Biram Diouf (Blackburn Rovers)
Danny Drinkwater (Cardiff City)
Federico Macheda (Sampdoria)
Cameron Stewart (Hull City)
Danny Welbeck (Sunderland)

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!