Herrera elsõ szezonjára építene

A Manchester United középpályása, Ander Herrera elégedettségének adott hangot pályafutása során ebben a szezonban elért legjobb gólmutatója okán, de kijelentette, eltökélt, hogy jövõre még erõsebben térhessen vissza.


Bemutatkozó szezonjában a spanyol játékos nyolc gólt szerzett, amelybõl az egyik, Yeovil Town elleni FA-kupa mérkõzésen szerzett találatát a szezon gólja díjra is jelölték.

 

Herrera elmondása szerint a United szurkolói segítettek neki, hogy mindvégig "hihetetlenül" érezzel magát elsõ szezonjában Manchesterben, és kijelentette, hogy második évében csak az lebeg majd a szeme elõtt, hogy játékosként folytassa elõrelépését és fejlõdését.

 

"Egy hatalmas klubhoz igazoltam, ahol mindenki azon volt, hogy otthon érezzem magam, úgyhogy ezért mindenkinek nagy hálával tartozom" - kezdte a MUTV-nek.

 

"Csak annyit mondhatok, a szurkolóink fantasztikusak, hihetetlenül éreztem magam miattuk. Amikor nem játszottunk annyira jól, akkor is támogattak minket, ezért pedig hálás vagyok nekik."

 

"Kemény szezon volt, hatalmas változáson ment át a klub, és nagy volt a jövés-menés a játékoskeretben is, de elégedett vagyok a fejlõdésemmel. Természetesen továbbra is javulnom kell, és mennem kell tovább, de nyolc gól egy középpályástól nem rossz statisztika. Én egy ambiciózus játékos vagyok, így szeretnék még feljebb jutni a ranglétrán. 25 játékos alkotja a játékoskeretet, így sokat kell harcolnom azért, hogy végül játéklehetõséghez jussak."

 

 

Herrera elárulta, nyári szabadsága nagy részét szülõhazájában tölti majd, és hiszi, hogy a családi-, és baráti körben eltöltött idõ segíti majd abban, hogy a 2015/2016-os szezonnak újult erõvel vágjon neki.

 

"Szerintem én otthon leszek Spanyolországban, mert már hiányzik a szülõvárosom, a barátaim, a családom. A következõ szezonban erõsebb akarok lenni, és úgy hiszem, hogy ha a barátaimmal és a családommal töltöm a szabadságomat, az erõsíteni fog engem" - tette hozzá.

 

"A legjobb négy között végezni volt az elsõ számú célunk, de mi vagyun a Man United, és nekünk minden fronton harcban kell lennünk. Szerintem már mindannyian nagyon várjuk a következõ idényt, és szerintem sokkal jobban fogunk majd játszani, mint idén, és már alig várom, hogy elkezdõdjön."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!