Miért is fontos a nyári felkészülési túra

A Manchester United duója, Ashley Young és Marouane Fellaini izgalommal várja már a csapat nyári túráját, ugyanis amellett, hogy szeretnének megfelelõ erõnléti állapotba kerülni a következõ szezonra, találkozhatnak a tengerentúli Vörös Ördögökkel is.


A ManUtd.com-nak nyilatkozva a játékosok örömüket fejezték ki, hogy újra kapcsolatba kerülhetnek amerikai szimpatizánsaikkal, akik kapcsán Young teljesen lenyûgözve beszélt fanatizmusukról.

 

"Amíg nem veszel részt egy ilyen túrán, el sem tudod képzelni, milyen világméretû klubban is játszol" - kezdte Ashley.

 

"A nap huszonnégy órájában szurkolók állnak a hotelünk elõtt, az edzéseken, a stadionok pedig csurig megtöltve fogadnak minket. Amikor a túrán vagy, igazán feltudod mérni, milyen méretû szurkolótáborral rendelkezik a klub. A szurkolók fantasztikusak - mindig is azok voltak velünk."

 

"Szerintem jó út lesz" - tette hozzá Fellaini, aki elõször fogja ezt az érzést megtapasztalni, miután tavaly világbajnoki elfoglaltásai miatt kihagyni kényszerült a felkészülés ezen szakaszát.

 

"Találkozni a szurkolókkal mindig olyan dolog, amelyet nagyon élvezünk, azt pedig lenyûgözõ látni, hogy hányan szorítanak a csapatért. Ez nagyon jó számunkra."

 

 

A belga válogatott játékos arról is beszélt, a túra azért is nagyon fontos, mert ezáltal biztosíthat, hogy a játékosok edzettségi állapota megfelelõ legyen a 2015/2016-os szezon kezdetére.

 

"Már nagyon várom, de emellett kõkemény is lesz!" - folytatta.

 

"Fontos, hogy mérkõzéseken megfelelõ erõnléti állapotba kerüljünk, és ne szedjünk össze sérüléseket."

 

"A legfontosabb az erõnlét, és újra érezzük a mérkõzések ritmusát."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!