Sir Alex egyik lovát Hajszárítónak hívják

A United egykori menedzserének, Sir Alex Fergusonnak az egyik lova ma debutált a Salisbury lóversenyen, és igen csak találó nevet adott neki a skót edzõlegenda.


Sir Alex Ferguson játékosokat és újságírókat is részesített az úgynevezett "hajszárító kezelésben" 26 és fél éves, sikerekben gazdag karrierje alatt a Manchester Unitednél, most viszont a lóversenyben veszi ennek a hasznát.

 

Ferguson, aki már egy pár évtizede lóverseny rajongó, ma a saját, Hajszárító nevû lovát küldte versenybe Salisbury-ben, a negyed négykor kezdõdõ futamon.

 

A két éves Hajszárító egy nyolc lovas versenyben debütált, és mint egykor Ferguson csapatait, õt tartották a legesélyesebbnek a gyõzelemre, de mint Louis van Gaal Unitedje, végül csak negyedikként végzett.

 

 

Mark Hughes-tól, a United egykori csatárától lehetett elõször hallani a "hajszárító" kifejezést még a kilencvenes években. Alapvetõen a "hajszárító" kifejezéssel Fergussonnak az öltözõben és a sajtótájékoztatókon való kirohonásait nevezték el.

 

Wayne Rooney is elismerte, hogy "semmi sem rosszabb mint a hajszárító", Rio Ferdinand szerint néha senki sem úszhatta meg, hogy kimaradjon belõle, Pete Barnes pedig azért, hogy megmeneküljön, egy alkalommal elbújt a fürdõbe...teljes felszerelésben.


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!