Tartalékok: Bury 0 United 8

A Manchester United tartalékai, néhány elsõ csapatbeli sztárral kiegészülve megsemmisítõ, 8-0 arányú gyõzelmet arattak a Bury csapata felett ma délután Carringtonban.


Paul Scholes, Wes Brown és John O'Shea bevetése igen erõs kezdõtizenegyet eredeményezett, de Anders Lindegaard is elsõ ízben kósolhatott bele az angol futballba.

 

A Vörös Ördögök már az elsõ félidõben elhúztak Gabriel Obertan mesterhármasának, Joshua King duplájának, valamint Robbie Brady és Fabio góljaink köszönhetõen. Nem sokkal a szünet után a csereként beállt Marnick Vermijl talált be, tovább növelve ezzel a United elõnyét.

 

Paul Scholes, aki ragyogóan irányíotta a csapatot a 60. percben pihenõt kapott, de nem maradt ki semmibõl, mert a mérkõzés hátralevõ részében inkább csak tartotta a labdát a csapat.

 

Lindegaard, akinek ez volt a debütáló mérkõzése, remekül helytállt: remekül szervezte a védelmet és néhány nagyszerû védést is bemutatott azon kevés eseteknél, amikor a Bury eljutott a dán hálóõr kapujáig.

 

Manchester United: Lindegaard; Gill (R Brown 46), W Brown, Wootton, O'Shea; King (Vermijl 46), Gibson, Scholes (Norwood 60), Fabio; Brady, Obertan

 

gólszerzõk: Obertan (3), King (2), Brady, Fabio, Vermijl

 

 

Összefoglaló

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!