Young új szerzõdést kaphat

A Manchester United menedzsere, Louis van Gaal egy új szerzõdéssel jutalmazhatja meg Ashley Youngot, miután az elõzõ szezonban kiemelkedõ teljesítményt nyújtott.


A szélsõ sikere mindenkit meglepett Louis van Gaal elsõ manchesteri idényében, produkcióival pedig kivívta, hogy kulcsszerepe legyen a holland menedzser játékrendszerében.

 

Annak ellenére, hogy a Vörös Ördögök már hetekkel ezelõtt leigazolták 25 millió fontért Memphis Depayt, illetve Angel Di Maria több nyilatkozatában is kijelentette, harcolni fog helyéért a csapatban, most mégis úgy tûnik, hogy az Old Traffordon hosszú távon a klubhoz láncolnák az angol szélsõt.

 

A 29 éves középpályás szerzõdése utolsó évébe lépett a mai napon, amelyet még 2011-ben kötött a klubbal, amikor az Aston Villától szerzõdtették.

 

Azonban sokoldalúságával lenyûgözte Van Gaalt - képes volt ugyanis szárnyvédõ, és szélsõ középpályás poszton is kiemelkedõ teljesítményt nyújtani.

 

 

A korábban az angol válogatottban is szereplõ játékos lehet a következõ, aki új szerzõdéssel kötelezi el magát a Manchester Unitedhez, ugyanis az utóbbi hónapokban Michael Carrick, Chris Smalling, tegnap pedig éppen Phil Jones hosszabbított a klubbal.

 

Pedig Young távozására szinte mérget lehetett venni, mikor Van Gaal tavaly nyáron átvette a csapat irányítását. Ehelyett azonban másodvirágzását élte - például kezdõként lépett pályára a United utolsó 13 bajnokiján, és kiérdemelte menedzsere dicséretét is.

 

"Õ egy olyan játékos, aki azt akarja csinálni, amit mondasz neki" - kezdte az egykoron az Ajaxot, a Barcelonát és a Bayern Münchent is irányító szakember.

 

"Azt hiszem, remekül illeszkedik az elképzeléseimbe."

 

"Játszottunk szárnyvédõs rendszerben is, és szerintem az a legjobb pozíciója."

 

"Most szélsõként játszatom, ahol nagyon jó munkát végez. Elégedett vagyok vele."

 

Úgy tudni, hogy Young új szerzõdése hároméves idõtartamú lehet.


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!