Shaw: A kevésbé ismert ellenfeleket sem becsüljük alá

A Manchester United angol védõje elmondta, hogy tisztában vannak azzal, hogy a Barcelona, vagy a PSG magas színvonalat képviselnek, ám hozzátette, hogy a túra másik két, kevésbé ismert ellenfelét sem szabad lebecsülni.


A Vörös Ördögök két kevésbé ismert csapattal mérkõznek meg elsõként az International Champions Cup keretén belül, mielõtt a spanyol és francia sztárcsapattal találkoznának az egyesült államokbeli túra alkalmával. Elsõként a Club Americával július 17-én, majd a San Jose Earthquakes csapatával július 21-én. Shawt lenyûgözi, hogy az elmúlt években mennyit erõsödött az MLS színvonala, valamint azt sem szabad elfelejteni, hogy a mexikói Club America is remek teljesítményre képes.

 

"Olyan ellenfelek ellen fogunk játszani, akikkel még nem nagyon volt alkalmunk találkozni. Ez egy új kihívás számunkra" - mondta a ManUtd.com-nak adott interjújában.

 

"A San Jose Earthquakes a bajnokság közepén jár, így biztos, hogy egy nagyon összeszokott csapat fogja megnehezíteni a dolgunkat. Nagyszerû lehetõség számunkra, hiszen a mi célunk az, hogy felvegyük a mérkõzések ritmusát és formába lendüljünk. Megmutatjuk, hogy készen állunk mi is a szezonkezdésre, melyben ez a találkozó segíteni fog nekünk."

 

"Mindannyian várjuk, hogy megérkezzünk Amerikába és játszhassunk azokban a csodálatos stadionokban, hatalmas közönség elõtt. Nagyon sokat fejlõdtek az ottani csapatok az elmúlt években és már nem tartoznak a könnyen verhetõ ellenfelek közé."

 

Shaw elismerte, hogy különösen várja már, hogy a pályán találkozhasson Messivel, vagy Ibrával. Reméli, hogy a késõbbiek során jó játékkal akár a Bajnokok Ligájában is megütközhet majd ezekkel a játékosokkal.

 

 

"Nagyon várom, hogy a Barcelona és a PSG ellen játszhassak. A világ labdarúgásának a legjobbjai között vannak. Ezek olyan mérkõzések, melyeket az egész csapat nagyon vár."

 

"A legjobb csapatok játszanak itt egymás ellen, ami úgy gondolom, hogy egy kis ízelítõt is ad majd a közönségnek arról, hogy mire számíthatunk a Bajnokok Ligájában. Ha túljutunk a selejtezõn, bármelyikükkel találkozhatunk a késõbbiekben. Örülök, hogy ilyen csapatok ellen játszhatunk és biztos vagyok benne, hogy õk is így gondolják, hogy ellenünk játszani nem mindennapi lehetõség."

 

"Mindenki tudja, hogy milyen nagyszerû játékos Messi, bár nem nekik kell majd megállítaniuk õt (nevet). Nagyon várom már, hogy szemtõl szemben találkozzak vele és hasonló játékosokkal."

 

"Messi és Ibra nagyon különbõzõ játékosok, mégis mindketten világklasszisok. Akármelyiket is nézem, biztos, hogy nagyon nehéz lesz ellenük játszani."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!