Kik helyettesíthetik Van Persie-t?

Nagyon úgy tûnik, hogy Robin van Persie elhagyja az Old Traffordot és Törökország felé veszi az irányt. Emiatt Louis van Gaalnak fájhat a feje, ugyanis mindenképp gondoskodni kell a rendkívül gólérzékeny támadó pótlásáról.


Radamel Falcao nem vált be, Van Persie pedig egyre biztosabbá válik, hogy eligazol és a Fenerbahce játékosa lesz napokon belül. Ahogy a héten már megjelent, Hernandez sérülését követõen csupán Wayne Rooney és James Wilson áll a holland menedzser rendelkezésére, mint támadó a csapatban.

 

Robint nem lesz könnyû pótolni és sokat köszönhet neki a csapat. Többek között a 20. bajnoki címet, mellyel a United egyeduralkodóvá vált Angliában. A csatár pótlására most górcsõ alá vesszük, hogy kik lehetnek azon játékosok, akik képesek lehetnek arra, hogy betöltsék a holland után maradó ûrt.

 

1. Thomas Müller:

Müller nem titkolta, hogy miként vélekedik Louis van Gaalról, sõt azt is elmondta, hogy nagyon jó kapcsolatban van a hollanddal. A probléma inkább az lehet, hogy a United meggyõzze a Bayernt, hogy az hajlandó legyen megválni a játékostól. Lewandowski kiválásával Müller tavaly több mint 50 mérkõzésen szerepelt a müncheni csapatban és egyik alappillére a Guardiola által elképzelt csapatnak. Ráadásul szerzõdésébõl is még két év hátra van. A német azonban új kihívásokra vágyik és ha igazak a hírek, akkor szívesen költözne az Old Traffordra.

 

 

2. Harry Kane:

Az ifjú angol tehetség is elismerte, hogy hízelgõ számára, hogy a United szívesen tudná a soraiban, valamint már hangot adott annak is, hogy elég erõsnek érzi magát egy ilyen kihívásra. A Tottenham azonban biztos, hogy csak csillagászati összegért lesz hajlandó elengedni saját nevelésû játékosát, aki a csapat alapemberének számított az elmúlt 12 hónapban. Van Gaalnak mindenképp meg kell gyõzõdnie arról is, hogy Kane nem csak egy egyszezonos csoda, mielõtt nagyobb összeget kifizetne érte.

 

 

3. Karim Benzema:

Benzemáról még az elmúlt hónapok során röppentek fel pletykák, miszerint a játékos szívesen öltené magára a vörös mezt. Az ügynöke azonban cáfolta ezeket a híreszteléseket. A Real hajlandó lenne eladni bármelyik sztárját, amennyiben gondoskodni tudnak megfelelõ utánpótlásról. Az egyértelmû, hogy a támadó kellõ rutinnal rendelkezik ahhoz, hogy egy ilyen nagy ûrt betöltsön a csapatnál, azonban a United nagy árat is fizethet érte, ha a Madrid valóban David de Gea megszerzésén munkálkodik a háttérben. Mindemellett Benzema sem kért még olyat a madridi vezetéstõl, hogy engedjék eligazolni az Old Traffordra.

 

 

4. Edison Cavani:

"Nem tudom, hogy a PSG játékosa maradok-e. Lehet maradok, de lehet, hogy távozom a nyár folyamán. Soha nem tudhatod, hogy mi fog történni." Ezt Cavani nyilatkozta még májusban. A támadó elégedetlen volt azzal a helyzettel, hogy a PSG menedzsere Ibrahimovicot játszatta a középsõ támadó szerepkörében, míg õ többször a szélre szorult. Mint tudjuk, a PSG pedig a United klasszisát, Di Mariát szemelte ki magának a pletykák szerint, így akár motivált is lehet a párizsi csapat, hogy a transzfer létrejöjjön.

 

 

5. Alexandre Lacazette:

Néhány héttel ezelõtt még biztosnak tûnt, hogy Lacazette szerzõdést hosszabbít a Lyonnal, ám ez a mai napig nem történt meg. Fel is röppentek a pletykák, hogy a támadó, aki 27 gólt szerzett tavaly boldogtalan a csapatnál. Az is biztos, hogy amennyiben klubot vált biztosítani kell számára a folyamatos játéklehetõséget. Minden képessége megvan ahhoz, hogy a Premier Leagueben megállja a helyét. Mentálisan és fizikálisan is. 

 


manchestereveningnews

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!