Ferguson: Nem hiányzik az átigazolási idõszak

A United legendás menedzsere elárulta, hogy nagyon élvezi az életet nézõként mióta visszavonult és egyáltalán nem hiányzik neki az átigazolási szezon alatt tapasztalható felhajtás.


Fergie rendszeresen részt vesz a Vörös Ördögök hazai mérkõzésein és nagyon boldog, hogy továbbra is kapcsolatban van a klubbal. Ám, amikor az MUTV-nek adott interjúja során megkérdezték, hogy örül-e annak, hogy már nem kell résztvennie az ilyenkor jellemzõ összetett és zavaros folyamatokban, akkor a következõt felelte: "Abszolút! Nem kell aggódnom ezek miatt többé."

 

"Természetesen nem vagyok érdektelen és kíváncsian figyelem a fejleményeket. Szemmel tartom a dolgokat. Ez egy olyan klub, ahol nem számít, hogy mennyi idõt töltöttél el, mindig az életed része lesz. A mai napig nagy szeretettel gondolok a csapatra és nézem, követem õket."

 

Sir Alex beszélt arról is, hogy a napokban golfoztak egyet a régi és jelenlegi játékosokkal, valamint a klub életében tevékenykedõ emberekkel jótékonysági célból. "Az alapítvány rengeteget dolgozik azon, hogy segíthessen. És ez így is fog folytatódni. Ezek nagyon fontos dolgok, mindamellett, hogy jó volt régi arcokkal találkozni."

 

 

A jótékonysági akcióhoz többek között csatlakozott Wayne Rooney, MIchael Carrick, Louis van Gaal és Ryan Giggs is, akik ezzel pihenték ki a felkészülési túra elõtti edzések fáradalmait. A régebbi játékosokat pedig Bryan Robson, Denis Irwin és Gary Neville képviselték.

 

Amikor a praty elõtt megkérdezték Fergusont, hogy mi várható a játék során, a következõt felelte: "Teljes káosz. Ha már öt pontot tudok a csapatomnak szerezni, boldog leszek."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!