Berba az Aranycipõre törekszik

A United csatára idén szeretné begyûjteni a bajnokság legjobb góllövõjének járó díjat.


Bár a Manchester United 11 alkalommal nyerte meg az 1992 óta tartó Premier League sorozatot, csupán három játékosáról mondhatja el a klub, hogy gólkirály lett.

Dwight Yorke, Ruud van Nistelrooy és Cristiano Ronaldo érdemelte ki ezt az elismerõ címet, most azonban Dimitar Berbatov is szeretne csatlakozni hozzájuk.

A bolgár támadó 14 találatot ért el eddig a bajnokságban - Carlos Tévez szintén ennyit szerzett - és továbbra is a legesélyesebbek között szerepel a címre.

"Remélem a szezon végén is én leszek a lista élén" - mondta Berbatov az MUTV-nek.

"Természetesen további gólokkal szeretném segíteni csapatomat minél több pont megszerzése végett, mert ez a legfontosabb dolog. Jelenleg minden a tervek szerint halad, bár vannak nagyon jó játékosok, nem csak Carlos Tévez."

"Ez egy nagyon jó verseny és ha a lista tetején vagy, mindig nézz vissza, kik követnek téged!"

 

 



Meglepõ, de Wayne Rooney a Vörös Ördögök házi góllövõlistáján nem szerepel a legjobb hat között. Berbatov mögött az a Javier Hernandez áll, aki már hatszor volt eredményes a bajnokságban, amiért sokszor kiváló kritikákat kapott a fiatal csatár, aki nyáron érkezett a mexikói Guadalajara csapatától.

"Minden alkalommal, amikor a pályára lép, az van a fejében, hogy gólt szerezzen" - folytatta Berbatov.

"Gondot okoz a védõknek. Nagyon gyors, tudja mindenki. Ha kap még egy kis idõt és teret, nagyon veszélyes lesz. Nagyon jól dolgozik és a jövõ még elõtte van, mert nagyon fiatal."

"Láttam ahogy az edzéseken teljesít, valamint az edzõteremben. Ha így folytatja továbbra is, nagy jövõ elé nézhet."


TEAMtalk


Teamtalk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!