Schweinsteigert arra bíztatták igazoljon a Unitedbe

A Bayern München középpályása, Bastian Schweinsteiger elárulta, a Manchester Unitednek szurkoló testvére megpróbálta rábírni, hogy igazoljon az Old Traffordra.


A 26 éves középpályás a FourFourTwo magazinnak elmondta, bár boldognak érzi magát a Bayernnél, nagyon élvezi az angol futball intenzitását, és nem zárta ki annak a lehetõségét, hogy egyszer az angol pontvadászatban játszon, amelynek az esélyét csak növeli, hogy a Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson állítólag nagy tisztelõje a német válogatott sztárjának.

 

Schweinsteiger, aki eddig 232 mérkõzésen lépett pályára a Rekordbajnok színeiben 2002-es debütálása óta, nagy valószínûséggel nem a közeli jövõben fog országot váltani, miután nemrég írta alá új szerzõdését az Allianz Arenaban, azonban szavai reményt adhatnak azoknak, akik szívesen látnák az Old Traffordon a vb-bronzérmes karmestert.

 

 

"A Bayern Münchenhez köt a szerzõdésem, de imádom az angol stadionokban uralkodó légkört. Amikor tavaly a Manchester Uniteddel játszottunk, teljesen magával ragadott az ottani atmoszféra" - kezdte a FourFourTwo magazin Újévi számában.

 

"A testvérem hatalmas Manchester United szurkoló, és mindig azt mondja, 'Igazolj a Manchester Unitedbe'. [Nevet] Azonban mindig azt kell mondanom, nem tehetem, nem tudok!"

 

"Nagyon szeretem az angol meccsek iramát. 2016-ig Németországba köt a szerzõdésem, de aztán majd meglátjuk mi lesz. Soha nem lehet tudni."

 

FourFourTwo.com


FourFourTwo.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!