Herrera élvezi a versenyhelyzetet

Ander Herrera nagyon élvezi, hogy csapata egy szezon kihagyás után gyorsan visszatérhet a Bajnokok Ligájába és úgy véli, hogy a nyári igazolásokkal a United képes lesz több fronton is megállni a helyét.


A United eddigi nyári igazolásai, Bastian Schweinsteiger, Memphis Depay, Morgan Schneiderlin és Matteo Darmian biztosíthatják a Manchester United számára, hogy augusztus 8-ra teljesen felkészültek legyenek a Tottenham elleni Premier League nyitómérkõzésre.

 

A Unitednek ráadásul augusztus végén még Bajnokok Ligája selejtezõt is kell játszania azért, hogy a csoportkörbe kerülhessen. A leendõ ellenfél kilétét augusztus 7-én tudjuk meg. A selejtezõ miatt a szezon elején a szokásosnál sûrûbb lesz a menetrend, ezért a Vörös Ördögök spanyol középpályása, Ander Herrera úgy gondolja, hogy a bõ keret kiváló lehetõséget biztosít arra, hogy a csapat több fronton is megállja a helyét. 

 

"Szeretnénk minél tovább jutni a Bajnokok Ligájában, az FA-kupában és természetesen a legjobbat nyújtani a bajnokságban is. Ezt nem lehet 11 játékossal megcsinálni" - magyarázta Herrera. "Lehetnek sérülések is. Bárcsak ne lennének, de vannak. Vannak jó és rossz pillanatai a játékosoknak, így biztos, hogy mindenki részt tud venni a csapat sikereiben és nagyon jó szezont fogunk futni."

 

"Meg akarjuk nyerni a bajnokságot. Ezért kell küzdenünk, mert a tavalyi negyedik hely nem elég számunkra."

 

 

A középpályán kialakult versenyhelyzet végre egészséges lesz, nem úgy, mint az elmúlt évben. Schweinsteiger és Schneiderlin magas minõséget képviselõ játékosok, melyet Herrera is nagyon jól lát. Bastian ráadásul világbajnok is, ami minden esetben azt jelenti, hogy a legmagasabb szinten képes kiváló teljesítményre.

 

"Mindig a legjobb játékosokkal szeretnék játszani és Bastian az egyik legjobb a világon" - lelkendezett a spanyol. "Biztos vagyok benne, hogy rengeteg dolgot fogok tõle tanulni, ahogy Michael Carricktõl és Wayne Rooneytól is. Az idõsebb játékosok tapasztalata rengeteget segít a fiatalabbaknak."

 

"Schweininél mindig biztonságban van a labda. Mindig tudja, hogy mi történik a háta mögött és ezt meg kell tõle tanulni."

 

Hat védekezõ középpályás a csapatban. Néhányuk bevethetõ más poszton is, de belõlük épülhet fel a következõ szezon motorja.

 

Ander Herrera - A spanyol több gólt lõtt az elõzõ szezonban a Unitedben (8), mint az azt megelõzõ két évben a Bilbaoban.

 

Bastian Schweinsteiger - A vezetõ. Mindent megnyert a Bayern Münchennel, a válogatottal pedig világbajnok lett. Kevés játékos büszkélkedhet hasonló eredményekkel.

 

Daley Blind - A sokoldalúság elõny. Játszhat bal bekket, középsõ védõt és a középpályán is megállja a helyét. 

 

Marouane Fellaini - Általában elõrébb játszott a 2014/15-ös szezonban és hét gólt szerzett. Ereje és fizikai jelenléte kiváló opcióvá teszi a védekezõbb posztra.

 

Michael Carrick - Elegancia és királyság a lehetõ legnyugodtabb formában. Sérülése miatti hiánya a szezon egész során érezhetõ volt a csapaton. Ha egészséges, akkor létfontosságú része lehet Van Gaal gépezetének.

 

Morgan Schneiderlin - 2012 óta Schneiderlin volt az a középpályás az egész Premier Leagueben, aki a legtöbbet ütközött a mérkõzéseken (355) és a legtöbb labdát szerezte (270).


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!