Túra történetek

A manutd.com továbbra is nagy elánnal tájékoztat bennünket a Manchester United felkészülési túrájáról az Egyesült Államokból. Most néhány rövid történetet szedtek egy csokorba a csapatról.


Vissza az iskolapadba - A Vörös Ördögök csütörtökön a Stanford Egyetemen végeztek edzésmunkát Louis van Gaal vezetésével a felkészülési túra két mérkõzése között. A Stanford azonban nem csak most, a United játékosok jelenlétével népesült be világszerte ismert emberekkel. Az egyetem volt diákjai között olyan hírességek neveit is megtalálhatjuk, mint például a golf legenda Tiger Woods, a korábbi elnök, John F. Kennedy, John McEnroe teniszezõ, valamint a híres szerzõ, John Steinbeck.

 

Sir Alex látogatóban - A United edzõlegendája a Harvard Business School diákjait látogatta meg, mint vendégelõadó. Ha pedig már a közelben járt, Fergie a csapatot is meglátogatta. Bryan Robsonnal nézte a pálya szélérõl a fiúkat jókedvûen és nagyon élvezte a pillanatot.

 

Brománc a táborban - Már eddig is látható volt a túrán készült képeken, hogy Luke Shaw és Memphis Depay között nagyon jó barátság van kialakulóban. A két játékos nagyjából egykorú és Luke elmondása szerint a United egyébként is egy barátságos "munkahely." "Árulkodóak a képek" - mesélte nevetve Shaw. "Egykorúak vagyunk és nagyon jól kijövünk egymással, de ez az egész csapatra igaz."

 

 

Napi rutin - Félreértés ne essék, a játékosok elsõdlegesen dolgozni és felkészülni jöttek Amerikába. Napi két edzés, egy reggel és egy este, hogy felkészüljenek a következõ szezonra. A kötött programok mellett azonban a játékosoknak és a stábnak is marad ideje arra, hogy turistát játszanak. Ellátogattak a Golden Gate hídhoz, valamint egy hajókirándulás alkalmával a híres Alcatraz börtönt is láthatták.

 

A fõattrakció - A Barcelona elleni találkozó, melyre magyar idõ szerint szombaton este 22:00-kor kerül sor a Levi's Stadionban. Az egykori Vörös Ördög, Quinton Fortune a következõket mondta a találkozó elõtt. "A játékosok a legmagasabb szinten is szeretnék megmérettetni magukat. Ehhez pedig a legjobb ellenfelekre van szükség. Szeretnénk minél többet birtokolni a labdát a találkozón, de tudjuk, hogy a Barca is ezt szereti csinálni. Már alig várom a mérkõzést és biztos vagyok benne, hogy a játékosok a legjobb formájukat fogják hozni.

 

Hatalmas az érdeklõdés - A városban már jó ideje lehetetlen jegyet szerezni a Manchester United utolsó két mérkõzésére a Barcelona PSG ellen. A katalánok elleni találkozóra már áprilisban elfogytak a jegyek, míg a franciák elleni mérkõzésre pedig a tegnapi nap folyamán szintén elkelt az utolsó jegy is.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!