Young ismét rákapcsol

Ashley Young elmondta, azon lesz, hogy a már 12 hónapja tartó egyéni sikertörténete tovább folytatódjon. Egy jól sikerülõ túrával minden adott lesz ehhez a következõ szezonban is.


Az angol szélsõ, aki lenyûgözte a világot a szélen produkált alapos munkájával, egyike volt Louis van Gaal alapembereinek, akik ragyogtak a mester szárnyai alatt. A 30 éves focista eddigi, Amerikában mutatott teljesítménye is tovább biztosítja helyét a csapatban, s határozott szándéka ezt így folytatni.

 

Young a MUTV-nek nyilatkozott: "Ha elmész egy ilyen túrára, olyan jól akarsz játszani, ahogy csak tudsz. Tavaly ugyanígy tettem, és ezt a lendületet vittem át a szezonra is, amit sikerült megtartanom. Valami ilyesmit szeretnék ebben a szezonban is, megdolgozni egy hasonló bizalomért. Ha jól megy a szezon elõtti rész, csak folytatnod kell.."

 

"A csapatszellem csodálatos, a hangulat fantasztikus nálunk, de egyúttal mindenkinek küzdenie kell nap, mint nap azért, hogy az elsõ bajnoki meccsen ott lehessen a kezdõcsapatban. Hatalmas a tempó, a nézõk is láthatták az eddigi felkészülési meccseken, 100%-ot kell nyújtanod, ha ott akarsz lenni a megnyitón. Nagyon remélem, hogy ott lehetek a kezdõben."

 

 

"Múlt évben nagyon jól sikerült a szezon elõtti túra, de sajnos az éles versenyben sok pontot hullajtottunk el és nem sült el a legjobban a szezonkezdés. Ennek ellenére pozitívan indulunk el idén, és megpróbáljuk elkapni rögtön a nyerõ szériánkat, s el nem engedni."

 

Young úgy véli, idén minden esélyük megvan rá, hogy újra a csúcsra érjenek, és ebben a nyári csúcsigazolások is nagyban hozzá fognak járulni.

 

"Az új játékosaink nagy nevek, erõs karakterek. Matteo Darmian közülük az úgymond csendes, fiatal, de rendkívül sokoldalú és tehetséges fiú. Emlékszem, amikor én érkeztem, jöttem a túrára és próbáltam beilleszkedni. Nagyszerû emlék, mindenki tárt karokkal fogadott."

 

"Amikor új csapattársak jönnek, boldog vagy, és mindenben segíteni szeretnél nekik, amiben csak tudsz. Mégis ott a verseny köztetek a csapatba kerülésért, de ez így természetes egy ilyen csapatnál, mint a United. Hiszen mindannyiunk érdeke, hogy a csapatunk trófeákat nyerjen, és a legjobb legyen. Ezáltal te is részese vagy a legjobbaknak. Ez a célunk idén."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!