Shaw: Bastian trófeákhoz segítheti a csapatot

Luke Shaw szerint Bastian Schweinsteiger tapasztalata nagy segítség a Manchester Unitednek a trófeákért folyó harcban.


A német középpályán a nyártól ismét együtt dolgozik korábbi menedzserével, Louis van Gaallal, akivel még 13 éves müncheni tartózkodása alatt ismerkedhetett meg. A 31 éves játékos immár a Vörös Ördögök tagja azután, hogy a klub 14,4 millió fontért leigazolta õt a Bayerntõl.

 

A manchesteriek legutóbbi sikeréig egészen a 2012/13-as szezonig kell visszamenni, a klub ugyanis akkor szerezte utolsó bajnoki címét, de Shaw reméli, hogy Bastian, valamint Memphis Depay érkezése segíteni fogja az ügüyket és ismét serlegekkel gazdagíthatják a Unitedet.

 

A német világbajnok játékosról így nyilatkozott Luke a Sky Sports News HQ-nak: "Hatalmas legenda. Olyan valakinek, aki ekkora tapasztalattal jön a csapathoz, létfontosságú lesz, hogy trófeálhoz segítsen minket ebben a szezonban."

 

 

"Õ az egyik legszerényebb srác, akivel találkoztam. Nem túl zajongó, ugynaakkor elég vicces figura. Jó, hogy van egy német is közöttünk az öltözõben."

 

A bal bekk remekül teljesített a felkészülés alatt és nagyon úgy tûnik, hogy a Tottenham elleni bajnoki nyitányon a kezdõcsapat tagja lesz. De egy másik új arc, a PSV-tól 31 millió fontért megvásárolt Memphis Depay is a kezdõben szerepelhet szombaton, hazai szurkolók elõtt. Shaw-t a fiatal holland teljesítménye is elégedettséggel tölti el.

 

"Jól kijöttem Memphis Depay-jal. Õ egy másmilyen személyiség. Ez jó dolog az öltözõre nézve, õ pedig nagyon bízik saját képességeiben. Ez valami új, de jó dolog."

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!