Hivatalos: Ashely Young hosszabbított

Ashley Young szerzõdést hosszabbított a Manchester Uniteddel, mely kontraktus értelmében a játékos 2018-ig marad a Vörös Ördögök játékosa. A szerzõdés pedig plusz egy évvel meghosszabbítható.


A most 30 éves Young 2011. augusztusában debütált a United csapatában. 115 mérkõzésen lépett pályára és 18 gólt szerzett, valamint 2013-ban Premier League címet ünnepelhetett Sir Alex Ferguson utolsó aktív évének a végén.

 

Louis van Gaal a következõkkel kommentálta az eseményt: "Nagyon örülünk, hogy Ashley hosszabbított. Õ egy multifunkciós játékos. Kiharcolta magának a helyet az elsõ csapat bal szélén tavaly és meg is tartotta azt egész évben. Rendkívül profi játékos és nagy hatással van az öltözõ hangulatára is.

 

 

Ashley Young is reagált: "Nagyon örülök az új szerzõdésnek. A csapatszellem és a motiváció nagyon magas ennél a klubnál. Mindannyian eltökéltek vagyunk, hogy a szezon folyamán ezt megmutassuk a szurkolóknak."

 

"Minden, amit valaha csinálni akartam az a foci és ezt itt szeretném folytatni a világ legnagyobb klubjában. Ez jelent számomra és a családom számára mindent."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!