Carrick: A pontok a legfontosabbak

Michael Carrick reméli, hogy hamarosan nagyobb sebességfokozatra kapcsol a Manchester United, de elismeri, hogy nem a játék képe, hanem az eredmény a legfontosabb.


A Vörös Ördögök jelenleg jobb gólkülönbségüknek köszönhetõen vezetik a bajnoki tabellát a õsi rivális Manchester City elõtt, annak ellenére is, hogy formájuk elmarad az elmúlt évek magabiztos játékától.
 

Sir Alex Ferguson fiai az egyetlen csapat a Premier League bajnokesélyesei közül, akik még nem szenvedtek vereséget, de egy-két karcolás azért a manchesteri gárdán is esett.


Michael Carrick elismeri, hogy szeretné, ha a Manchester United végre lerázná a láncokat magáról és nem csak szenvedve nyerne, de a legfontosabbnak mégis azt tartja, hogy majd az elsõ helyen álljon a csapat a hosszú menetelés végén.

 


„Természetesen szeretnénk a legjobb tudásunk szerint játszani, mert úgy van a legtöbb esélyünk megnyerni a mérkõzéseket” – kezdte az angol középpályás.

 

„Nem akarunk végig küzdeni minden mérkõzést minden csapat ellen és az egyéni megoldásoktól függeni, hanem szeretnénk egy szilárd csapatot kialakítani. A legfontosabb azonban az, hogy az elsõ helyen végezzünk, mindenki erre törekszik.”

 

„Ismerjük magunkat, tudjuk, hogy mikor nem játszunk jól, és mostanában nem megy valami fényesen a játék, de az elszántság megvan a csapatban. Amikor nem játszunk jól, akkor is meg kell találnunk a gyõzelem módját, és ebben elég jók vagyunk az utóbbi években, ez létfontosságú lehet a bajnokság szempontjából.”


„Ha 3-4 ilyen meccset meg tudunk nyerni, az már sokat számíthat a végén.”


Carrick nem foglalkozik azzal a ténnyel, hogy még mindig van egy elmaradt mérkõzése a csapatnak a többiekhez képest, mert a megszerezhetõ pontok semmit sem számítanak addig, amíg ténylegesen meg nem szerzi õket a csapat.


„Nagyon veszélyes elõre inni a medve bõrére, és olyan pontokkal számolni, amik még nincsenek meg. Mi sem tesszük ezt.”


„Amikor eljön az idõ, majd meg kell szereznünk azokat a pontokat, és az után kapunk reális képet a mezõnyrõl, ha már mi is lejátszottuk a Blackpool elleni elmaradt mérkõzésünket január 25-én.”

 


Skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!