Darmiant választották a Spurs elleni mérkõzés legjobbjának

Matteo Darmiant választották meg a 2015/16-os szezon elsõ mérkõzésén a csapat legjobbjának a Tottenham elleni találkozón, miután az olasz lenyûgözõ játékot produkált a londoni csapat ellen.


Az olasz, aki nyáron érkezett Torinóból a Manchester Uniedhez a mérkõzés során rendkívül aktív volt a kezdeti megilletõdöttségét követõen. Támadásban és védekezésben is kivette részét a jobb oldalon a Tottenham ellen 1-0-ra megnyert találkozón.

 

Matteo ott folytatta a játékot, ahol az Egyesült Államokban rendezett felkészülési túrán abbahagyta. Remekül helyettesítette Antonio Valenciát, aki csupán 10 percet kapott a mérkõzés végén. Az olaszt állva tapsolta az Old Trafford közönsége, mikor levonult a pályáról.

 

 

A 25 éves játékos a szavazatok 64%-át gyûjtötte be a szurkolóktól a Twitteren, megelõzve a 29%-ot kapott Sergio Romerot és a 7%-ot elért Juan Matát.

 

Louis van Gaal a következõket mondta a mérkõzés után: "Nagyon elégedett vagyok Matteo teljesítményével. Nagyon jól teljesített a védelemben és a Spurs térfelén is, amikor nála volt a labda. Úgy gondolom, hogy õ volt a csapat legjobb játékosa a mérkõzésen."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!